ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Ursviks allé 35
Accepterat pris! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en visning! Välkommna till en attraktiv 2:a med ett generöst ljusinsläpp och härlig mysig balkong som kan möbleras om ! Bostaden befinner sig i ett perfekt läge i huset med en fantastisk balkong i söderläge som erbjuder sol från lunch till kväll. En stilren attribut genom hela lägenheten får en verkligen att stanna till. Lägenhet där tillvalen är noga utvalda med eftertanke. Stabil förening i fin fastighet. Trevligt område med närhet till aktiviteter och grönområden. Goda kommunikations möjligheter och närhet till Mall of Scandinavia. Varmt Välkomna till Ursviks Allé 35.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2619 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
39 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
(ink Vatten & VA samt bredband )
BYGGNADSÅR
2014
UTGÅNGSPRIS
2 250 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommna till en attraktiv 2:a med ett generöst ljusinsläpp och härlig mysig balkong som kan möbleras om ! Bostaden befinner sig i ett perfekt läge i huset med en fantastisk balkong i söderläge som erbjuder sol från lunch till kväll. En stilren attribut genom hela lägenheten får en verkligen att stanna till. Lägenhet där tillvalen är noga utvalda med eftertanke. Stabil förening i fin fastighet. Trevligt område med närhet till aktiviteter och grönområden. Goda kommunikations möjligheter och närhet till Mall of Scandinavia. Varmt Välkomna till Ursviks Allé 35.

Hall
Genom säkerhetsdörren finner ni hallen med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter genom tre garderober. Blåmålade väggar och ekparkett på golv.


Kök
Stilrent kök med kakel i svart ovan den slittåliga bänkskivan i laminat. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom de vita luckorna upp till och ned till. Full maskinell utrustning; induktionshäll, kombinerad kyl/frys, självrengörande ugn, mikro i bekväm arbetshöjd, diskmaskin och spisfläkt.

Vardagsrum
Det sociala vardagsrummet befinner sig i en öppen luftig planlösning till köket. Generöst ljusinsläpp i två väderstreck via rummets stora fönsterpartier förgyller tillvaron i vardagsrummen. Här finns gott om plats för möblering av soffgrupp, soffbord samt TV-bord och byrå


Badrum
Helkaklat badrummet med klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, handdukstork, dusch, vikbara duschväggar, tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande kommod och spegelskåp. klinker på golv i mörkgrå ton. Badrummet är även utrustat med lyxiga tillvall som golvvärme på golv.

Sovrum
Optimalt sovrum med plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Fönster mot rogivande innergård, insynsskyddat. Invid sängen finner vi goda förvaringsutrymmen som går upp i fullhöjd med diskret draperi parti. Ekparkett på golv och väggar målade i en himmelsblå kulör.

Balkong
Stor balkong från kök/vardagsrum, som enkelt går att möblera efter smak, utsikt ut mot innergården .Solsäkert söderläge med sol från lunchtid till solnedgång.

Förråd
Med nyttjanderätten följer ett källarförråd om ca 4 kvm.


Område
Ursvik är en idealisk plats för dig som vill bo både nära naturen och storstadspuls. Här har du nära till allt. Jobbar du i city eller vill in till storstadens nöjen är du där på en kvart. Som grädde på moset finns även Friends Arena som invigdes under 2012 som är byggd för att kunna anpassas till alla typer av evenemang. Här finns även Skandinaviens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Gillar du natur och friluftsliv är du i himmelriket. Alldeles nästgårds ligger Igelbäckens naturreservat, med den fina Igelbäcken som rinner från Säbysjön i Järfälla och ut i Edsviken vid Ulriksdals slott. Igelbäcken är det enda vattendraget i Stockholms län där den sällsynta fisken grönlingen lever. Förutom vacker natur och ett rikt djurliv erbjuder reservatet några av Stockholms bästa motionsslingor, lika bra för löparskorna som längdskidorna.

En av Ursviks största fördelar är närheten till Stockholm och även Sundbybergs Centrum. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt. Med bil tar det ca 15 min till Stockholm city och 20 min till Arlanda flygplats. Det är ca 15 min gångavstånd till närmsta T-bana i Rissne. Även goda bussförbindelser till Hallonbergen (t-bana) och Sundbyberg (t-bana och pendeltåg).
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Tehuset i Ursvik består utav 83 lägenheter med bostadsrätt samt 6 lokaler i två flerbostadshus med fyra trappuppgångar samt gemensamma utrymmen. Föreningen är äkta och bildades 6 augusti 2013.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Innergård (delas med Brf Kaffestugan)
- Barnvagns och rullstolsrum
- Cykelrum
- Tvättstuga

TV OCH BREDBAND
Det obligatoriska tillägget är: Bredband 81 kr/mån obligatorisk kostnad, inräknat i angiven månadsavgift.
Leverantör av TV, bredband och telefoni väljs av bostadsrättshavaren och erläggs direkt till leverantören. Sundbybergs stadsnät.

PARKERING
Föreningen har 41 garageplatser i en gemensamhetsanläggning tillsammans med fastigheten Kaffestugan 1. Kostnad ca 1000 kr/mån

ÖVRIGT
-Delat ägande godkänns
-Tillstånd krävs av styrelsen för att juridisk person ska accepteras
-Tvåårsbesiktning av fastigheterna påbörjas i slutet av 2017
-Säljaren debiteras 2,5 % på basbelopp i överlåtelseavgift
-Pantsättningsavgift tas ut av medlemmen vid pantsättning med 1% av prisbasbeloppet
- Besök gärna föreningens hemsida på http://www.brftehuset.se/

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM