ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT
SANDVIKEN
Kantarellvägen 9
KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! Med en central placering i Sandviken finns nu äntligen möjligheten att flytta in i dessa välplanerade enplansvillor med en totalyta på cirka 140 kvm. Villorna är specialanpassade för att fungera för boende i alla åldrar, oavsett livssituation, där bland annat den maskinella utrustningen är placerad i ergonomisk arbetshöjd och badrummen rullstolsanpassade. Här erbjuds bland annat en social planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum, gott om förvaring samt stort uterum. Tack vare bostadens fina garage slipper ni skrapa bilen när kylan tränger på!
TYP
1-familjs friliggande villa
TOMT
644
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
90 kvm + 14 kvm biarea
BJÄLKE
Trä
FASAD
Trä
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
3 250 000 kr
UPPVÄRMNING
Frånluftsvärmepump
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Entré/hall
Stor och rymlig entré med goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i platsbyggd garderob. Ljusa väggar och avgränsad del i klinker som på ett stilsäkert sätt övergår till den vackra och genomgående ekparketten.

Kök
Modernt och fullt utrustat kök med stilrena materialval och högkvalitativa vitvaror från Miele. Den maskinella utrustningen som är placerad i ergonomisk arbetshöjd består av spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, spisfläkt, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Köket med sin praktiska köksö erbjuder goda arbetsytor samt gott om förvaring i både över- och underskåp.

Vardagsrum
Vardagsrum och kök samspelar för att skapa en social och öppen planlösning. Naturligt ljusflöde från stora fönsterpartier i två väderstreck skapar en luftig känsla. Här finns goda ytor till både större soffgrupp med tillhörande möblering samt stor matgrupp. Från vardagsrummet når ni bostaden mysiga uterum.

Inglasat uterum
Stort uterum med god plats för både matdel samt loungemöblering. Genom skjutdörrarna tar ni er vidare ut i trädgården.

Gäst-wc
Funktionell gäst-WC utrustad med WC, handfat samt spegelskåp.

Badrum
Modernt och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som rymlig duschhörna, WC, tvättställ med underhängande förvaring samt golvvärme. Arbetsbänk med tvättho.

Sovrum 1 & 2
Ljusa och luftiga sovrum med god plats för fullstor säng med tillhörande möblemang. Förvaring i platsbyggd garderob.

Klädkammare
I anslutning till hallen finner ni bostadens funktionella klädkammare.

Förråd
Stort förråd om 10 kvm. Nås från både garage samt trädgård.

Garage
Rymligt garage med fjärrstyrd portöppnare om 26 kvm.

Övrigt
Bilderna i annonsen kan ha extra tillval som inte är standard
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM