ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Norra stationsgatan 119
Varmt välkomna till denna fina och genomgående sekelskiftestvåa med dubbla kakelugnar samt en balkong i högt läge med utsikt över takåsar. Vackra sekelskiftesdetaljer såsom generös takhöjd, fina plankgolv, vackert ljusinsläpp från den genomgående planlösningen och ståtliga kakelugnar från sekelskiftet.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3674 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
63 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme och vatten.
BYGGNADSÅR
1913
UTGÅNGSPRIS
4 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna fina och genomgående sekelskiftestvåa med dubbla kakelugnar samt en balkong i högt läge med utsikt över takåsar. Vackra sekelskiftesdetaljer såsom generös takhöjd, fina plankgolv, vackert ljusinsläpp från den genomgående planlösningen och ståtliga kakelugnar från sekelskiftet.

HALL
Redan i hallen möts man av bostadens karaktäristiska känsla av bevarade originaldetaljer såsom serveringskåp och plankgolv i kombinationen av stilrena ytskikt. Plats för klädavhängning och skoställ.

VARDAGSRUM
Det rymliga vardagsrummet badar i ett generöst ljusinsläpp från stora djupa fönster med bevarade originaldetaljer. När man bor högst upp i huset har man dubbla fönsterpartier till skillnad från de lägre våningsplanen. Dekorativ kakelugn i tidlös kombination mot plankgolv och kontrasten mot vita väggar. Utöver vardagsrumsmöblering finns även god plats för en social matgrupp.

KÖK
Bostadens kök smälter fint in med övriga interiören. Full maskinpark med ugn, mikro och kyl/frys i rostfritt utförande samt integrerad diskmaskin. Vita skåpluckor med mörk mosaik ovan arbetsbänk. Här inryms en mindre matplats med ca 2 stolar.


SOVRUM
Generöst sovrum som erbjuder flertalet möbleringsmöjligheter och självklar plats för dubbelsäng. Rummet kompletteras med en både dekorativ och rogivande kakelugn. Härifrån når du bostadens balkong som vetter mot föreningens lugna och lummiga innergård.

BALKONG
Nybyggd balkong med perfekt solläge som inbjuder till flertalet soltimmar per dag och mysiga kvällsstunder.

BADRUM
Helkaklat badrum med lyxiga materialval och stilrent vitt porslin. Bekvämligheter såsom golvvärme, dusch med duschvägg i klarglas, handdukstork och tvättpelare.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd med nyttjanderätt om ca 3 kvm.

OMRÅDE
Direkt närhet till Torsplan och nya Hagastaden, med allt från apotek, matbutiker, systembolag och restauranger. Runt hörnet hittar du Birkastan och Rörstrandsgatan som är vida känt för sitt spännande krog- och restaurangutbud med flera välkända restauranger och butiker. I närheten finns även många grönområden som erbjuder härliga promenader, Karlbergs slottspark med motionsspår och badmöjligheter. Flertalet gym såsom SATS Base, SATS och Friskis & Svettis ligger ett stenkast bort. En kort promenad bort finns Hagaparken med härliga gräsmattor, tennisbanor, caféer och restauranger samt kanotklubb invid Brunnsviken. Mycket goda kommunikationer med bussar och flygbuss, samt tunnelbana.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Skålen 16-17 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 41 bostadsrätter, en hyresrätt och två lokaler. Fastigheten förvärvades 2011 och adresserna som tillhör föreningen är Norra Stationsgatan 117 och 119. Föreningen äger marken.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2018 Komplettering av taksäkerhet med nya stegar och snörasskydd.
2018 Balkonger byggda mot innergården i de lägenheter som valt detta.
2018 Nytt golv i bilvårdfirmans lokaler.
2014 Innergård
2013 Nya portar, säkerhetsdörrar.
2013 Ny källare med källarförråd
2012 Nytt värmesystem, radiatorer
2012 Ny tvättstuga
2012 Stambyte och el-stigar

KOMMANDE RENOVERINGAR
Diskussionerna beträffande byggnation av vindsvåningar återupptas i och med att balkongbyggnationen avslutas. I samband med vindsprojektet diskuteras fönsterbyte, nytt tak samt nybyggnation av hiss i uppgång 117.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Trevlig innergård med utemöbler och två st grillar, så att flera sällskap kan sitta ute avskilt samtidigt.
Cykelparkering på innergården.
Tvättstuga i källaren utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare samt torkskåp.

KABEL-TV & BREDBAND
Kabel-TV och bredband levereras via ComHem.

Övrigt:
- Ägarandelar accepteras då boende äger minst 10 %.
- Juridisk person godkänns inte som medlem i föreningen.
- Inga planerade avgiftsjusteringar (kontrollerat 10/1-19)

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM