ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Hallonbergsplan 6
Sällan ute till försäljning! Högt upp i fastigheten med ett fritt och insynsskyddat läge finner vi denna 2:a i en optimal planering. Stor balkong med ett härligt solläge och utsikt bort mot Solna. Låg avgift i en solid brf, varmt välkomna.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2331 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
58 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv. Tillkommer en obligatorisk avgift om 79:- för bredband.
BYGGNADSÅR
1972
UTGÅNGSPRIS
2 295 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Sällan ute till försäljning! Högt upp i fastigheten med ett fritt och insynsskyddat läge finner vi denna 2:a i en optimal planering. Stor balkong med ett härligt solläge och utsikt bort mot Solna. Låg avgift i en solid brf, varmt välkomna.

Hall
Direkt vid entrén välkomnas man av bostadens generösa lyster tack vare de fräscha ytskikten i fina kulörer. Vid hallen märker man av bostadens välplanerade planlösning där varje kvadratmeter nyttjas till fullo. Härifrån når man även bostadens stilrena badrum. Till höger finns en effektiv yta lämpad för avhängningsmöjligheter samt garderobslösning. Via hallen till höger så når man även bostadens walk-in closet! En hall med möjligheter!

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med generös takhöjd och charmiga ytskikt som för bostaden är genomgående. Vardagsrummets planering inbjuder till olika möbleringsalternativ med gott om utymme för större soffarrangemang och soffbord. Rummet får in härligt ljusinsläpp tack vare de generösa fönsterpartier och balkongdörren. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den genomgående fina parketten. Härifrån når man bostadens balkong och även bostadens kök. Den simpla anslutningen till köket gör detta stora utrymme till en av bostadens favoritplatser.

Balkong
En utav bostadens abosluta pärlor är dess fantastiska balkong i underbart läge högt upp i fastigheten och helt fritt från insyn! Från de öppna ytorna invid vardagsrummet nås denna trevliga balkong med plats för utomhusmöblemang. Härifrån kan man njuta, sittandes i ett ostört läge med en unik utsikt över grönområden och Hallonbergen. Ypperliga möjligheter för inglasning till förmånligt pris om så önskas!

Kök
Detta stilrena kök inrymmer vitvaror så som; ugn med häll,fläkt och kyl/frys. Gott om förvaring finns här tack vare under och överskåpen som karaktäriseras av en vit kulör som passar perfekt till den robusta arbetsbänken av träslag. Ovan den robusta arbetsbänken och diskhon finnes stilrent vitt kakel som estetiskt införlivas i detta charmiga kök. Den trivsamma anslutningen till vardagsrummet bjuder in till trevliga sociala sammanhang.

Sovrum
Rymligt sovrum med gott om ljusinsläpp tack vare det större fönsterpartiet. Sovrummet inrymmer större kontinentalsäng och annat sängmöblemang som kan önskas. Ingen insyn då bostaden befinner sig högt upp i fastigheten samt i ett fritt läge. Väggarna är målade i vit kulör och på golvet ligger den för lägenheten genomgående parketten.

Badrum
Stilrent och stambytt badrum där väggarna pryds av vackert vita kakelplattor som inger en fräsch känsla. Badrummet inrymmer dusch med duschvägg av klarglas, wc, handfat med stilren kommod i modern design, spegel med tillhörande skåp och belysning samt en handdukstork. Ett badrum att trivas i!
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Kompassen 1 förvärvade fastigheten 2012 och är en äkta bostadsrättsförening som inrymmer sammanlagt 198 samt 5 lokaler. Tomten är friköpt och ägs av föreningen.

Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel-/barnvagnsrum, innergård med lekplats och grillplats

TV OCH BREDBAND
Föreningen är uppkopplad via Com Hem.

Parkering
I dagsläget har föreningen inga parkeringsplatser. Q-park hyr ut p-platser i området, kontakta q-parks kundtjänst på 0771-96 90 00 så hjälper dom till med det.

I Brf Kompassen 1 bor man i den gröna stadsdelen Hallonbergen i Sundbyberg. Husen ligger intill en lugn och lummig parkmiljö och runt knuten har man Råstasjön, Lötsjön och Golfängarna, med fina promenadstigar, motionsspår och möjligheter till fritidsaktiviteter. Även Ursviks motions- och friluftsområde ligger på bekvämt gångavstånd.

Närservicen finns i Hallonbergen. Här finns bland annat två större livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, gym och bibliotek, samt ett antal mindre butiker och serviceställen. Även Sundbybergs stadshus ligger där. Större serviceutbud finns i Sundbybergs centrum och framför allt på Mall of Scandinavia på andra sidan Råstasjön, även det på gångavstånd.

Med tunnelbanan från Hallonbergen kommer man på bara några minuter till innerstan. Här är det med andra ord nära till det mesta.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM