ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Pippi Långstrumps Gata 46, vån 5/5
INSYNSSKYDDAD & MODERN GAVELTVÅA HÖGST UPP I HUSET MED SÖDERBALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE ANNEDAL! Välplanerad gaveltvåa högst upp i huset med fönster i i två olika väderstreck, rymligt sovrum intill praktiskt arbetsrum som går att göras om till ett andra sovrum och solig balkong med fri utsikt som karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3824 kr/mån
ANTAL RUM
2.5 st
VÅNING
5
BOAREA
66 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, kallvatten (oblig.kostnad på 220kr/mån för kabel-TV, bredband och telefoni)
BYGGNADSÅR
2011
UTGÅNGSPRIS
3 095 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
27 oktober
Visning på söndag 12:00-12:30.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välplanerad gaveltvåa högst upp i huset med fönster i i två olika väderstreck, rymligt sovrum intill praktiskt arbetsrum och solig balkong som karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Snövitmålade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med genomgående trägolv med väggar i ljus nyans som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena platsbyggda garderoberna bakom vita dörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i gavelläge invid kök med stora fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående trägolv följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert vita skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska högskåp med gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan svart bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt utförande ovan bänkskiva med infälld belysning under väggskåpen och matplats intill. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, infälld ugn, integrerad mikrovågsugn, integrerad spishäll, köksfläkt samt integrerad diskmaskin gör detta kök komplett. Genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert genomgående trägolv följer hela lägenheten med vita väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde.

Arbetsrum
Intill sovrummet finns ett praktiskt arbetsrum/kontor/barnrum med fönster och skjutdörr som kan disponeras efter önskan och behov, gråmålade väggar och genomgående trägolv.

Badrum
Stilrent badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar och mörkt klinker på golv som går hand i hand med handfatet med vit kommod undertill. Spegel med spotlights ovan handfatet, WC, badkar bakom glasvägg, både tvättmaskin och torktumlare under generös arbetsbänk med rymliga vita väggskåp ovan.

Balkong
Solig balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap med vy över magiska Bällstaån.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande förråd.
- Lägenheten disponeras idag som 2,5 rok, enligt lägenhetsutdraget är den registrerad som 2 rok.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Sagobäcken är en äkta bostadsrättsföreningen med 50 lägenheter fördelat på två hus. Föreningen bildades 2009 och inflytt skedde under året 2011. Föreningen har tomträtt där gällande avtal löper till och med 2020. Förhandling om nytt avtal sker med start under 2018.

TV OCH BREDBAND
Föreningen har även ett gemensamt avtal för kabel-TV, bredband och telefoni via Telias Tripple Play. Den avgiften är obligatorisk och läggs på månadsavgiften (fn 220:-). Varmvatten mäts och debiteras månadsvis

PARKERING
Föreningen disponerar 35 garageplatser i närliggande varmgarage. Hyran är 800 kr/månad och kön är oftast kort.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- En gästlägenhet, går att hyra för 200 kr/dygn
- Cykelförråd
- Barnvagns-/rullstolsförråd finns.

ÖVRIGT
- Inga avgiftsändringar är planerade.
- Inga större renoveringar är planerade.
- Föreningen accepterar inte juridisk person som medlem. Endast makar och sambor som bor i lägenheten godkänns som medlemmar i föreningen.
- Överlåtelseavgift: 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen.
- Pantsättningsavgift: 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren.
- Årsavgiften betalas månadsvis, värme och vatten ingår. Inför 2019 beslutade styrelsen att sänka avgiften med 10%.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM