ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Askängsbacken 48
OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline! Välplanerade 2 Rok i ett insynsskyddat läge med flexibla möbleringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stilrent vitmålade väggar ramar in den genomgående vackra 1-stavs parketten på golvet. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2931 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
36 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, Kallvatten, Basutbud TV & Bredband.
BYGGNADSÅR
2012-2013
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme och värmepump-frånluft
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välplanerade 2 Rok i ett insynsskyddat läge med flexibla möbleringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess höga balkongdörr samt generösa fönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.
Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stilrent vitmålade väggar ramar in den genomgående vackra 3-stavs parketten på golvet. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med 1-stavs parkett med vitmålade väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr och gott om förvaring i garderobsparti bakom vita dörrar.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Här finner vi utgången till bostadens soliga balkong mot den grönskande innergården som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. 3-stavs parkett på golv med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med stilrent vita skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterparti med tillhörande matplats intill. Praktiska hög och underskåp med spotlights undertill, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan grå bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i svart kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, infälld ugn, spishäll, integrerad mikrovågsugn, köksfläkt samt integrerad diskmaskin bakom vit skåpsfront gör detta kök komplett.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vacker 3-stavs parkett med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde. Gott om plats för garderobsparti och förvaringsmöjligheter.

Badrum
Helkaklat badrum med vitkaklade väggar och grått klinker på golv. Här finns spegelskåp ovan handfatet med belysning, vägghängd WC, dusch samt förvaring i kommod.

Balkong
Solig balkong med inglasning som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning.
- Lägenheten disponeras idag som 2 rok men är enligt mäklarbild 1 rok.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Margretero 1 består av 134 bostadsrätter fördelat på 122 lägenheter och 12 stadsradhus samt 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen ligger centralt beläget på gränsen mellan Sundbyberg och Bromma, vilket gör att det mesta man kan tänkas behöva finns i närheten! Till föreningen hör även lokaler i huset längs med Bällstavägen samt ett garage.

Kabel TV & Bredband
Basutbud via Canal-Digital ingår i månadsavgiften. 100 Mbit bredband och fast avgift bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Leverantör: Ownit.

Bilplats
137 st garageplatser finns, går att hyra för ca 1.000 kr/månad, 250 kr/mån för MC. Finns även platser med laddstolpar. Garaget genomgick en renovering under 2017 som bekostade av Einar Matsson. Ingen kötid i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
Det finns källarförråd, en trevlig innergård och tvättstuga. Gården består av gräsytor, planetringar och grusgångar samt innehåller en lekplats och tre små gårdar för förskolan.

Genomförda renoveringar:
Garage 2017

Kommande/Gjorda renoveringar
Föreningen planerar inga kommande renoveringar

Övrigt
- Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning.
- Föreningen planerar inga avgiftsförändringar för tillfället.
- Mer info finns på föreningens hemsida: http://www.margretero.se
- Föreningen accepterar delat ägandeskap av bostadsrätten med minsta ägarandel 10 %.
- Styrelsen har fattat ett praxisbeslut om att inte godkänna juridiska personer i föreningen trots att nuvarande stadgar tillåter det.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM