ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
JäRFäLLA
Järfällavägen 98A
VISNING 2/6 KL. 14:30-15:00 Varmt välkomna till denna insynsskyddade och fantastiska etagelägenhet högst upp i huset om 5 rum och kök på 128 kvm med en takhöjd som slår det mesta. Förutom två balkonger i två olika väderstreck, varav en inglasad, erbjuds här ett modernt boende med stora sociala ytor, fyra rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden har dubbla ingångar vilket öppnar upp möjligheterna för att hyra ut övre plan för den som vill. Bostäder likt denna finns sällan på marknaden.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
6060 kr/mån
ANTAL RUM
5 st
VÅNING
6
BOAREA
128 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg.
BYGGNADSÅR
2015
UTGÅNGSPRIS
4 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna insynsskyddade och fantastiska etagelägenhet högst upp i huset om 5 rum och kök på 128 kvm med en takhöjd som slår det mesta. Förutom två balkonger i två olika väderstreck, varav en inglasad, erbjuds här ett modernt boende med stora sociala ytor, fyra rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt gott om förvaringsmöjligheter. Bostaden har dubbla ingångar vilket öppnar upp möjligheterna för att hyra ut övre plan för den som vill. Bostäder likt denna finns sällan på marknaden.

NEDRE PLAN

HALL/PASSAGE
Innanför bostadens säkerhetsdörr möts ni av en ljus och rymlig hall. En avgränsad del i klinker övergår till ljus ekparkett, vilket är genomgående för hela bostaden. Direkt innanför dörren finner ni avhägningsmöjligheter samt platsbyggda garderober lite längre in. Tack vara hallens/passagens generösa utrymme finns här gott om plats för önskad möblering samt ytterligare förvaringsmöjligheter i form av platsbyggd garderob.

KÖK
Stilrent kök från Marbodal med exklusiv granitbänkskiva som tillsammans med god förvaring och den maskinella utrustningen skapar ett komplett kök. Samtliga vitvaror kommer från Siemens och består av separat kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt högskåp som inrymmer mikrovågsugn och självrengörande varmluftsugn. Självklar plats för större matsalsgrupp med fri utsikt genom flertalet stora fönsterpartier. För den som vill öppna upp ytterligare finns möjligheten att ta ner väggen mot sovrummet/tv-rummet.

SOVRUM/TV-RUM
Insynsfritt och rymligt rum med generös golvyta. Kan med enkelhet disponeras enligt era egna önskemål. Härligt ljusinsläpp från fönsterpartier i två väderstreck.

SOVRUM
Ljust och lättmöblerat rum med generös golvyta. God plats för önskad möblering.

SOVRUM/KONTOR
Ljust och lättmöblerat rum med generös golvyta. God plats för önskad möblering. Utgång till den inglasade balkongen.

BADRUM
Smakfullt och helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare kulör på golv. Bekvämligheter så som golvvärme, dimbara spotlights, rymlig duschhörna, WC, tvättställ med kommod, spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk avlastningsyta med ovanhängande förvaring. En praktisk vägghängd torkhängare kompletterar inredningen.

BALKONG 1
Från köket tar ni er ut till bostadens stora balkong med milsvid utsikt. Med god plats för önskad möblering och plantering samt sol från eftermiddag till solnedgång garanteras här många minnesvärda stunder.

BALKONG 2
Rymlig och inglasad balkong med utsikt över mysig innergård. Här kan ni njuta av solen från morgon till tidig eftermiddag, beroende på årstid.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM
Spatiöst vardagsrum med god sällskapsyta och en takhöjd på över fyra meter. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönsterpartier med fri utsikt. God plats för soffgrupp med tillhörande möblering.

SOVRUM
Stort och rymligt sovrum med fantastisk takhöjd och gott ljusinsläpp. God plats för fullstor säng med tillhörande möblemang. I anslutning till sovrummet finner ni bostadens kattvind som med enkelhet kan göras om till en klädkammare om så önskas.

BADRUM
Helkaklat badrum med ljusa väggar och mörkare kulör på golv. Bekvämligheter i form av golvvärme, dimbara spotlights, spegelskåp, generös duschhörna, tvättställ med kommod samt WC.

ÖVRIGT
- Till lägenheten hör ett förråd med nyttjanderätt beläget på källarplan.
- Det finns ytterligare ett förråd utanför ingången på övre plan. Detta hyrs i dagsläget för en kostnad på 400kr/månad.
- Golvet på bottenvåningen samt trappan mellan etagen är nya från våren 2019.
- Föreningen har mycket god ekonomi.
- Föreningen står för bostadsrättstillägg.
- Föreningen har separat debitering av varmvatten så att man endast betalar för sin faktiska förbrukning.
- Föreningen har ett gruppavtal med elbolaget, det innebär att du endast betalar för din faktiska elförbrukning via föreningen.
- Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån för TV/Bredband.

Område
Jakobsberg är tätorten i Järfälla kommun och här finns det mesta för hela familjen; från shopping och service till natur och friluftsliv. Exempelvis har du nära till såväl Mälaren som det stora Järvafältet. I kommunen finns is-, sim- och tennishallar, golfbana, fotbollsplaner och träningslokaler. Vid Görvälns slott finns även en skidbacke. Is-,sim-och tennishall ligger endast en kort promenad bort från bostaden. Slottet, som ligger i ett naturreservat, har hotell och restaurang och är väl värt ett besök! När det blir dags för inköp beger du dig enklast till centrumgallerian i Jakobsberg eller det stora utbudet vid Barkarby Handelsplats. I centrum finns även gott om uteserveringar på sommaren. Kommunikationerna är utmärkta med bussar och pendeltåg som tar dig till centralen på 21 minuter. Du har även nära till såväl E18 och E4 och det tar cirka 25 minuter till Arlanda.

Kommunikation
Det är lätt att ta sig till och från Järfälla kommun. Från Jakobsberg tar det 21 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum. E18 och Mälarbanan går genom hela kommunen och det är nära till både Arlanda och Bromma flygplats.
PLANLÖSNING
FÖRENING
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
Brf. Kvarnbacken är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2014. Föreningen upplåter 72 lägenheter med bostadsrätt samt tre (3) lokaler med hyresrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Innergård.
- Cykelförråd.
- Barnvagns- rullstolsrum.
- Soprum

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR / PLANERADE RENOVERINGAR
Fastigheten är nybyggd och således har inga renoveringar utförts. Det finns inte heller några planerade sådana.

TV OCH BREDBAND
Det finns ett avtal mellan bostadsrättsförening och Telia. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning.
Obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer.

PARKERING
Föreningen kommer att disponera över 44 parkeringsplatser i gemensamhetsgarage. I väntan på färdigställande av gemensamhetsgarage disponerar föreningen över 44 garageplatser.
Kostnad för garageplats är 800 kr/mån.
För tillfället finns gratisparkeringar i området.

ÖVRIGT
- Föreningen accepterar inte juridisk person som köpare.
- Delat ägandeskap accepteras.
- Föreningen äger marken.
- Inga avgiftshöjningar är planerade.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
Koordinator
Farboud Nejad


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM