ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Bollgatan 2A
Välkommen till en inbjudande lägenhet med stilren design. Bostaden befinner sig i nya Råsunda, Solna med ett fantastiskt läge samt två balkonger med vy över grönskade områden. Modern fyrarumslägenhet med fina materialval så som ekparkett på golv, väggar i vackra kulörer och spegeldörrar. Köket är fullt utrustat med bänkskiva i laminat, vita fronter och helintegrerad diskmaskin. Sobert badrum samt WC med vackert kakel och klinker. Spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära, tre rogivande sovrum samt en lyxig walk in closet med heltäckningsmatta. Här bor du i ett mycket trivsam område. Några minuters gångavstånd når ni Skandinaviens största shoppingcenter. Några minuters promenad till Råstasjön och Lötsjön med fina promenad/motionsvägar. Stockholm city når ni med T-banan på ca 6-7 minuter. Här är det enkelt att leva!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5212 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
3
BOAREA
93 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, kallvatten, kabel-tv/internet/telefon (basutbud)
UTGÅNGSPRIS
6 100 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till en inbjudande lägenhet med stilren design. Bostaden befinner sig i nya Råsunda, Solna med ett fantastiskt läge samt två balkonger med vy över grönskade områden.
Modern fyrarumslägenhet med fina materialval så som ekparkett på golv, väggar i vackra kulörer och spegeldörrar. Köket är fullt utrustat med bänkskiva i laminat, vita fronter och helintegrerad diskmaskin. Sobert badrum samt WC med vackert kakel och klinker. Spatiöst vardagsrum med gott om plats för nära och kära, tre rogivande sovrum samt en lyxig walk in closet med heltäckningsmatta. Här bor du i ett mycket trivsamt område.
Några minuters gångavstånd når ni Skandinaviens största shoppingcenter. Några minuters promenad till Råstasjön och Lötsjön med fina promenad/motionsvägar.
Stockholm city når ni med T-banan på ca 6-7 minuter.
Här är det enkelt att leva!

Hall
Välkomna in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter i hallens skjutdörrsgarderober.

Kök
Fantastiskt kök som inger en modern känsla. Stilrena materialval så som slitstark bänkskiva och stänkskydd i betongmönstrat laminat, vita fronter med grepplist, helintegrerad diskmaskin. Här finns gott om förvaringsmöjligheter i lådor samt över- och underskåp. Köket består av diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll, ugn, fläkt samt kyl och frys. Här finns även plats för matsalsbord och stolar för större sällskap.

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med öppen planlösning, vilket skapar en härlig social karaktär. Här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Den generösa golvytan lämnar plats för soffgrupp, TV- möblering samt övrig möblering. Vacker ekparkett på golv , väggar i en vit nyans och rikligt med ljusinsläpp från fönsterparti.

Badrum
Nytt ljust badrum med stenmönstrade kakelplattor längs ena väggen som bryter av mot stilrent vitt kakel på resterande väggar, vilket skapar en sober helhet. Spotlights i tak och rymligt badkar med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns gott om förvaring i form av väggskåp och kommod. Perfekt arbetsyta på bänkskiva över tvättmaskin och torktumlare.

Master bedroom
Harmoniskt sovrum med ekparkett som är genomgående för hela lägenheten samt väggar i vit nyans. Här finns plats för dubbelsäng samt övrig möblering.
Härligt ljusinsläpp från fönster. Goda förvaringsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderober.

Sovrum 2
Disponeras idag som TV-rum av nuvarande ägarna. Detta rum kan även användas som arbetsrum, gästrum, en ytterligare klädkammare eller sovrum med plats för enkel säng och övrig möblering.
Trägolv med väggar i ljus nyans samt en fondvägg i en härlig varm ton.

Sovrum 3
Disponeras idag som barnrum av nuvarande ägarna. Precis som föregående rum går detta lika bra att disponera som arbetsrum, gästrum eller sovrum med plats för enkel säng och tillhörande möblering.
Vitmålade väggar med smakfullt väggmotiv i blå nyans längs ena väggen.

Balkong 1 & 2
Träplankor på golv med plats för loungeset, matgrupp och blomsterplantering. Vacker vy över den grönskande innergården och vackra fasader.
Delvis inglasade balkonger.

WC
Stilren WC med stenmönstrade kakelplattor längs ena väggen som bryter av mot stilrent vitt kakel på resterande väggar, vilket skapar en sober helhet.
Spotlights i tak, kommod i vit färg och spegelskåp.

Walk in closet
Lyxig walk in closet med heltäckningsmatta i rosa nyans, här finns plats för goda förvaringsmöjligheter. Precis det lilla extra alla drömmer om.

Övrigt
-Förråd finns i källaren för nyttjanderätt.
-Energideklaration ännu ej utförd.

Område
Välkomna till nya råsunda i Solna där en ny stadsdel utformas. Här har du nära till allt. Fantastiska kommunikationer med tunnelbana, buss, pendeltåg och den nya tvärbanan. Närhet till shopping och service samtidigt som du har fina grönområden för rekreation. De fotbollsintresserade har nära till Friends Arena, Sveriges nationalarena. Och de shoppingsugna har nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia bara några minuter bort. Det är aldrig långt till ett grönområde då det finns små undangömda oaser bland husen i Råsunda och Råstasjön ligger ett stenkast bort. Bland sevärdheterna finns Gamla filmstaden som byggdes under svensk stumfilms storhetstid, här filmade man ända till 1969. Filmstaden har ombildats till en modern stadsdel där bostäder blandas med arbetsplatser, gammalt med nytt.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Charlottenburgsparken registrerades hos Bolagsverket under 2011. Föreningen äger fastigheten Charlottenburg 11 som består av 129 lägenheter samt underliggande garage. Föreningen är äkta och de äger marken.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
-Innergård med plats för lek
-Cykelförråd
-Barnvagnsförråd
-Garage

KOMMANDE RENOVERINGAR
Nyproduktion. Under den kommande 10-årsperioden bedöms därför underhållet begränsas till vad som avsatts för löpande periodiskt underhåll.

TV & BREDBAND
Kabel-tv/bredband/telefoni (basutbud) via Comhem ingår i avgiften. Kostnader utöver grundutbudet tillkommer.

PARKERING
Föreningen har ett garage med 81 bilplatser. Blockuthyrs av föreningen till helägt dotterbolag av typen parkeringsbolag.

ÖVRIGT
-Enskild mätning per lägenhet av hushållsel och varmvatten
-Föreningen godkänner delat ägande
-Juridisk person godkänns inte som medlem

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM