ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Bobergsgatan 71
** Missa inte chansen att förvärva projektets absolut sista lägenhet ** Välkommen in i denna trevliga välplanerade 1,5(möjlig 2:a) om 39,5 kvm på våning 4 som bjuder på bland annat öppen planlösning, förråd och en rymlig balkong. Ljus och luftig känsla i kök och vardagsrum, som förlängs med utgång till balkong. Stort fokus har lagts på att utnyttja varenda kvadratmeter till fullo. Alla materialval är noga framtagna med omtanke om både dig och miljön. Parkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information - Joe Maatouk, 0708-104822.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1923 kr/mån
ANTAL RUM
1.5 st
VÅNING
4
BOAREA
39.3 kvm
HISS
Ja
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Har ni alltid drömt om att bo snyggt och modernt i stan? Nu har ni möjligheten att förvärva denna fantastiska lägenhet om 1,5 rum och kök på bästa läget, tredje. Såhär centralt har det inte byggts i Stockholm på många år!

MÖJLIGHET ATT KÖPA SOM JURIDISK PERSON!
Lyxig 1,5 som kan göras om till 2:a. Härligt läge mot innergård med möblerbar stor balkong.

Låg avgift! Exklusiva materialval.
Den väl tilltagna balkongen och stora fönsterpartier skapar ett flödande ljusinsläpp i den nyproducerade våningen.
Huset ligger i bästa läge och trappar sig ner mot Husarvikens vatten längs Båthusparken. Det ger inte bara utsikt över vattnet och Nationalstadsparken utan även fritt västerläge och kvällssol. Den väl tilltagna balkongen och stora fönsterpartier skapar ett flödande ljusinsläpp i den nyproducerade våningen, som designats för att göra vardagen enkel och lustfylld. Generösa sociala utrymmen gör det lätt att sällskapa med vänner och grannar.

Lägenheten säljs på ritning med flexibel inflytt, bli den första att flytta in i denna lägenhet.

I förening finns övernattningslägenhet. Garage finns i huset (separat kö).

Omgivning
Norra Djurgårdsstaden är ett enastående område med en utveckling som ständigt växer.
Med närhet till både vatten, natur och city bidrar detta till en bekväm plats att leva. Här finns fina promenadspår i Lill-Jansskogen och mycket andra aktiviteter finner ni i Kungliga tennishallen och Östermalms IP. I närområdet finns gott om förskolor, restauranger, matbutiker och grundskola. Kungliga Tekniska Högskolan och Stockholms universitet nås på behagligt avstånd.

Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och busslinjer som har många avgångar, bra bilvägar utan frekventa bilköer, cykelvägar och gångvägar. I Norra Djurgårdsstaden ligger omsorg om miljö och människors välbefinnande i fokus. Här ska det vara lätt och bekvämt att leva i ett lugnare område samtidigt som miljön belastas så lite som möjligt.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Äril Båtbyggarparken är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen äger marken, i föreningen finns totalt 76 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Gemensamhetsutrymmen
- Övernattningsrum
- Barnvagnsrum
- Soprum för grovavfall samt miljörum.
- Cykelparkering i källaren samt på gården.

Parkering
Föreningen tillhandahåller 38 platser i garage som Parcona ansvarar för. Boendeparkering finnes även på gatan och ansöks lättast via Stockgholms stad (www.stockholm.se/boendep)

Kabel-Tv/bredband
Kabel-TV och bredband levereras via Com Hem och basutbudet för kabel-TV ingår i avgiften, ett obligatoriskt tillägg om 100kr/mån tillkommer för bredband.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM