ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Klintbacken 1
OBS! Möjlighet till privatvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline! Välplanerad gaveltvåa i ett insynsskyddat läge med originaldetaljer och utsikt över grönskan samt takåsar karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Stilrent målade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2603 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
42 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA, kabel-TV.
BYGGNADSÅR
1944-1945
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välplanerad gaveltvåa i ett insynsskyddat läge med originaldetaljer och utsikt över grönskan samt takåsar karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Stora fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Stilrent målade väggar ramar in det genomgående vackra trägolvet. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med trägolv med väggar målade i ljus nyans som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum i gavelläge med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats för härliga middagar. Vacker utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov.

Kök
Välplanerat kök med stilsäkert ljusgrå skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterparti. Praktiska hög och underskåp med mässingdetaljer, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan vit bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, infälld ugn, gasspis, köksfläkt samt integrerad diskmaskin gör detta kök komplett.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt över de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även här med moderna ytskikt, rymliga ytor och vackert trägolv i original med gråmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde. Gott om plats för garderobsparti och förvaringsmöjligheter.

Badrum
Badrum med vitkaklade väggar och klinker på golv. Här finns spegelskåp ovan handfatet, WC, badkar samt förvaring i väggskåp.

Gemensam uteplats
Solig uteplats som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande förråd.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Senaste åren har detta område blommat ut och utvecklats i hastig fart där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. Bland annat Brf The Bronze och Alprosen uppfördes i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Minnet 13 är en äkta bostadsrättsförening och registrerades 1944. Föreningens bildades 2003 och upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Innergård
- Cykelförråd
- Tvättstuga

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
Rörstambyte 1994
Elstambyte 1994
Putsning av fasad 1994
Omläggning av tak 1994
Nytt gårdsbjälklag 1994
Fjärrvärmeinstallation 2004
Motorvärmare 2007
Tv-mottagning 2007
Fönsterrenovering 2006-2007
Stamspolning 2009
Uteplats 2011
Trapphusrenovering 2012
Säkerhetsdörr 2012
Ny tvättmaskin 2013
Renovering tak, hussockel och röklucka 2014
Fiberinstallation, TV-mottagning, Internetanslutning 2015-2016
Installation av bredbandsuttag 2016
Stambyte i bottenplatta i LGH 1002 2017
Stamspolning 2018
Dränering 2018
Radon kontroll 2018
OVK 2018
Fuktmätning i huset 2018

PLANERADE RENOVERINGAR
- 2019 Renovering tvättstuga
- Föreningen har en pågående process om dränering samt bygga för fler parkeringsplatser
- 2020 Byte av radiatorer

INTERNET & TV
Föreningen är ansluten till Telenor, via Fiber.

PARKERING
Föreningen har en internt kö till parkeringsplatser.

ÖVRIGT
- Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1137,5 kr som betalas av köparen.
- Vid pantsättning tar föreningen ut en avgift 455 kr per pant.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM