ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Magnus Ladulåsgatan 29
Varmt välkomna till denna tvårummare intill Rosenlundsparken. Bostaden präglas av stora ytor, nyrenoverat kök samt en stor balkong i söderläge. Belägen på centrala Södermalm är det svårt att hitta något med bättre tillgänglighet till både shopping och kommunikationer där ni har både Medborgarplatsen och Mariatorget inom gångavstånd. Inte nog med det, ni är omgiven av parker som Rosenlundsparken, Fatbursparken och Bergsgruvan vilket präglar hela området med grönska.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2709 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
BOAREA
57 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. Värme, VA & Bredband.
BYGGNADSÅR
1988
UTGÅNGSPRIS
3 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Nils Östling
BESKRIVNING
Varmt välkomna till denna tvårummare intill Rosenlundsparken. Bostaden präglas av stora ytor, nyrenoverat kök samt en stor balkong i söderläge. Belägen på centrala Södermalm är det svårt att hitta något med bättre tillgänglighet till både shopping och kommunikationer där ni har både Medborgarplatsen och Mariatorget inom gångavstånd. Inte nog med det, ni är omgiven av parker som Rosenlundsparken, Fatbursparken och Bergsgruvan vilket präglar hela området med grönska.

Interiör
Luftig entré med bra förvaring i garderob samt klädhängare. Med fin klinkers på golvet och vitmålade väggar har ni en fin och funktionell hall. Vidare från hallen tar ni er till vardagsrummet.

Vardagsrum
Bostadens hjärta! Stort och öppet vardagsrum med mycket naturliga ljusflöden. Vardagsrummet samspelar med köket för att skapa en social planlösning med gemenskap i fokus. Mycket utrymme för valfri möblering ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Kök
Helt nyrenoverat kök med all maskinell utrustning så som induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl & frys. Ljust och fräscht med mycket förvaring i skåp & lådor. Ljust trägolv med gott om plats för matbord.

Sovrum
Fräscht sovrum med walk-in closet där ni får väldigt bra förvaring på ett stilrent sätt!

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin, dusch med inbyggda hyllplan, handdukstork, wc samt handfat med kommod.

Balkong
Stor balkong i soligt läge. Gott om plats för önskad möblering!

Övrigt
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 5 kvm.
I föreningens anteckningar är lägenheten 1,5 rok, men disponeras som 2 rok.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Designationen är en äkta bostadsrättsförening med 216 bostadsrättslägenheter, 20 lägenheter med hyresrätt samt 20 lokaler med hyresrätt.

Parkering
Föreningen har 10 parkeringsplatser varav 2 hyrs ut till fastighetsskötare, 4 till bilpooler och 4 gästplatser. Utöver detta har man två garage som administreras av HSB.

Bredband & Kabel-TV
Bredband2 levererar bredband och Com-Hem samt Sappa levererar Kabel-TV

Genomförda renoveringar
2017-2018 Gårdsrenovering
2017 OVK Lokaler
2016 Bygge av takterasser och takfönster i en del lägenheter
2016 Renovering av delar av förskolan Lokets lokaler efter vattenskada
2016 Renovering av lokal på hörnet Swedenborgsgatan/Magnus Ladulåsgatan
2016 Målning av alla källargångar
2016 Totalrenovering av alla garage (genomförd av Garagesamfälligheten Södra Stations Garagesamfällighet)
2015 Nya armaturer Timmermansgränd och ny belysning portaler 2014-2015 Renovering av trapphus - golv, väggar, tak och belysning
2014 Byte av samtliga entréportar
2014 Reparation av mindre skador på fasader
2013 Nya frånluftsfläktar i fastigheten
2012 Totalrenovering av alla hissar
2011 Målning och avisningssystem - yttertak
2011 Grindar till ingångar till gårdarna
2010 Nytt låsschema och elektroniskt låssystem
2010 Fiberdragning för bredband till alla lägenheter och lokaler

Gemensamma anläggningar
Föreningslokal (Magnus Ladulåsgatan 47) - Går att hyra för 100kr/tillfälle
Snickerilokal (Swedenborgsgatan 42) - Går att hyra för 50kr/tillfälle
Pingisrum (Timmermansgränd 4) - Gratis att använda
Cykelförråd
Barnvagnsrum
4 Tvättstugor
Källsorteringsrum
Källarförråd

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM