ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Esplanaden 18
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1622 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
57 kvm + 8 kvm biarea
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA och kabel-TV (basutbud)
BYGGNADSÅR
1946
UTGÅNGSPRIS
4 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Philip Bengtsson
BESKRIVNING
VINDSVÅNING - TOTAL GOLVYTA PÅ 65 KVADRATMETER!

Nu finns äntligen chansen att förvärva en nyproducerad vindslägenhet i en redan befintlig förening i centrala Sundbyberg. Med en otroligt låg avgift och en total golvyta på 65 kvadratmeter kan det inte bli mycket bättre. Lägenheten präglas av genomgående exklusiva materialval och hög standard. Letar ni efter en bostad utöver det vanliga i hjärtat av Sundbyberg slutar letandet här!

Vardagsrum
Spatiöst vardagsrum med fantastisk takhöjd. Stort fönsterparti skapar ett behagligt ljusinsläpp. Mysig braskamin. Vackert parkettgolv, synliga bjälkar, inbyggda spotlights samt högtalare i taket. God plats för önskad möblering.

Kök
Högklassigt och ljust kök med mörk bänkskiva i quartzsten. Gott om förvaring i form av under- och överskåp. Vackert parkettgolv, inbyggda spotlights samt högtalare i taket. Stort fönsterparti som genererar ett härligt ljusflöde och självklar plats för större matsalsbord. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin samt integrerad kyl/frys.

SOVRUM
Med över fyra meter i takhöjd skapas en känsla av rymd. Vackert parkettgolv, inbyggda spotlights samt högtalare i taket. Bra förvaring i form av två stora garderober.

BADRUM
Exklusivt och helkaklat badrum med carraramarmor på väggar och golv. Bekvämligheter i form av specialbyggd takdusch med ledbelysning och touchpad, handfat med kommod, wc och golvvärme.

Område
Bättre läge i Sundbyberg går knappt att få! Här bor man mitt i stadskärnan samtidigt som flera grönområden nås på några minuter. Nästan direkt utanför porten finns butiker, caféer, restauranger, serviceutbud och mycket shopping. Det nya affärscentret Signalfabriken ligger endast ett par minuter bort där man även har Sats, hotell och ännu fler restauranger. Stort utbud av kommunikationer finns att välja på bland tunnelbana, tvärbana, bussar och flygbussar. Även det strax utanför porten. I Sundbyberg finns ett rikt utbud av kultur och de centralare delarna ger en härlig och genuin småstadskänsla. För den som önskar finns även flera skolor och dagis i närområdet.

Kommunikation
Kommunikationsmöjligheterna är mycket goda då det finns T-bana, pendeltåg, tvärbana och bussar inom gångavstånd samt 20 min till Bromma flygplats. Du är inne i city på ca 13 minuter.
PLANLÖSNING
FÖRENING
BRF Liden 6 är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 38 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lägenheter och 6 lokaler med hyresrätt.

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
- 2000, Nytt yttertak
- 2012, Renovering av tvättstugan
- 2013, Nya takrännor och stuprör
- 2013, Fasadrenovering
- 2015, Målning av trapphus
- 2016, Installation av fiber
- 2017, Stamrenovering, fönsterrenovering, ny el och nya hissar
- 2018, Utbyte av entrédörrar
- 2018, Nya vindslägenheter färdigställdes

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykelförråd
- Tvättstuga i källaren på Esplanaden 18

PARKERING
Det finns ett 20-tal parkeringsplatser på föreningens innergård. Separat kö. Parkeringsavgift: 500 kr/mån.
I övrigt sker parkering på gatan i enlighet med Sundbybergs Stads bestämmelser. Ansökan om parkeringsplats sker via deras hemsida med adress www.sundbyberg.se/boendeparkering eller telefon 08-706 65 00.

EKONOMI
Stabil förening med god ekonomi. Föreningen sänkte månadsavgifterna med 50% i september 2017.

BREDBAND
Föreningen har skaffat fiber under 2016 och är anslutet till Sundbybergs stadsnät.
Avgiften för stadsnätet står föreningen för.
Abonnemang tecknas separat av bostadsrättsinnehavaren.

ÖVRIGT
- Föreningen godkänner inte juridisk person som köpare.
- Delat ägandeskap accepteras.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM