ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
NACKA
Tre Kronors Väg 43, vån 1
*ACCEPTPRIS* DRÖM 2A UTAN INSYN I SJÖNÄRA LÄGE PÅ ATTRAKTIV ADRESS MED EXKLUSIVA MATERIALVAL! En drömtvåa i vacker fastighet i det före detta bageriet på Kvarnholmen med härligt sjönära läge mitt emot Djurgården. Bostaden är ritad av Berglund Arkitekter i samarbete med Oscar Properties och bjuder på en genomgående sotgrå färgpalett, magnifik takhöjd, stilsäker interiör med väl tilltagen industrikänsla med breda fönsterpartier och spröjsade rutor. Tack vare fönsterpartiernas låga bröstning präglas bostaden av underbart ljus, angenäm utsikt och härlig rymd som karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med sociala ytor i ett av Nackas mest eftertraktade kvarter med närhet till Nybroplan på dryga 20 minuter via båt, vackra grönområden och strandpromenader. Genomgående golv i vackert trä som är både vitpigmenterat och mattlackat. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård som erbjuder skön vila, fika och umgänge. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! Kontakta ansvarig mäklare Caroline för visning!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3335 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
1
BOAREA
53 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl värme, varmvatten, digital TV, IP-telefoni samt internet
BYGGNADSÅR
1932
UTGÅNGSPRIS
3 295 000 kr
UPPVÄRMNING
Vattenburen värme via synliga stamledningar till radiatorer
VISNINGAR
31 december
Visning på tisdag 18:00-19:00.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
En drömtvåa i vacker fastighet i det före detta bageriet på Kvarnholmen med härligt sjönära läge mitt emot Djurgården. Bostaden är ritad av Berglund Arkitekter i samarbete med Oscar Properties och bjuder på en genomgående sotgrå färgpalett, magnifik takhöjd, stilsäker interiör med väl tilltagen industrikänsla med breda fönsterpartier och spröjsade rutor. Tack vare fönsterpartiernas låga bröstning präglas bostaden av underbart ljus, angenäm utsikt och härlig rymd som karakteriserar detta vackra hem. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med sociala ytor i ett av Nackas mest eftertraktade kvarter med närhet till Nybroplan på dryga 20 minuter via båt, vackra grönområden och strandpromenader. Genomgående golv i vackert trä som är både vitpigmenterat och mattlackat. Föreningen har även en mycket trivsam grönskande innergård som erbjuder skön vila, fika och umgänge. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
HALL
Välkomnande hall med slitstarkt vitpigmenterat och mattlackat trägolv, vita väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum samt kök och har goda avhängningsmöjligheter invid dörr samt breda platsbyggda garderober bakom sotgrå luckor.

VARDAGSRUM
Spatiöst vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats intill fönsterparti för mysiga middagar med familj och vänner som skapar det perfekta vardagsrummet. Höga golvsocklar som ramar in dent vackra vitpigmenterade och mattlackade trägolvet i samspel med vita väggar och svarta industriella radiatorer.

KÖK
Välplanerat och specialritat kök för Bageriet med stilsäkert sotgrå skåpsluckor och generöst ljusflöde från fönsterpartier. Praktiska hög och underskåp och gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan tjock bänkskiva i natursten med uppvikt bakkant och extra djup gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Vitvarorna i detta kök består av integrerad kyl/frys samt diskmaskin i skåpinredningen, ugn, kolfilterfläkt ovanför induktionshäll, rostfri underlimmad diskho, platsbyggt skafferi samt diskmaskin gör detta kök komplett. Vackert golv med vita väggar samt rymligt skafferi intill.

SOVRUM
Insynsskyddat och rofyllt sovrum som erbjuder fantastiskt ljusinsläpp genom stort fönsterparti. Här bjuds det på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord samt rymlig Walk-In-Closet med gott om förvaring.

BADRUM
Helkaklat badrum i hotellkänsla med tilltalande materialval som vitt kakel på väggarna med ett inmålat övre väggparti och tak i sotgrått och golv i ljus matt mosaik i sober ton med behaglig golvvärme. Stor integrerad spegel ovan handfat med handduksreling, handdukstork, WC, glasad duschvägg med dusch, spotlights i tak samt praktisk tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

ÖVRIGT
Lägenheten har ett tillhörande källarförråd med nyttjanderätt.

Område
Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. I Kvarnholmen/Nacka bor du nära vatten och underbart vacker natur. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. På Kvarnholmen finns också läkarmottagning, caféer och ett växande utbud av restauranger. Via Svindersviksbron nås Nacka Forum på bara en dryg kilometers väg, där över 150 butiker, caféer och restauranger står på menyn. Här har flera gamla industridistrikt som Kvarnholmen, Järla Sjö, Saltsjökvarn och Nacka Strand gjorts om till attraktiva bostadsområden. I Forum Nacka och Sickla köpcentrum finns allt du behöver vad gäller butiker och annan service. I Nacka hittar du flera badplatser, och här kan du också åka ut med skärgårdsbåtarna på härliga utflykter runt om i övärlden. I Nacka finns flera stora naturreservat som till exempel Velamsund, Nyckelviken, Långsjön, Nackareservatet och Tattby. Här finns också badplats och möjlighet att grilla. På vintern är Nacka ett paradis för vintersportare. Nacka kommun plogar slingor på flera av isarna vilket lockar många långfärdsskridskoentusiaster.
Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med
pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas). För flanören och cyklisten finns en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Bageriet 3 är en äkta förening i ett unikt nybyggnadsprojekt av byggbolaget Oscar Properties. På Kvarnholmen i Nacka mitt emot Djurgården, på gränsen mellan stad och skärgård finner du ett av Stockholms lyxigaste projekt, Brf Bageriet 3. Föreningen består av en byggnad med 7 st trappuppgångar. Föreningen innefattar 127 bostadsrättslägenheter fördelade på 1-6 RoK.

Parkering
75 parkeringsplatser finns för boende i föreningen, kostnad är 1000:-/ mån. Parkeringsgaraget är uppfört i 3st våningsplan och är beläget under gården mellan byggnaden och grannfastigheten.

Gemensamma utrymmen
Det finns cykelförråd, förråd, soprum och barnvagnsrum samt rullstolsrum.

Tv/Internet
Fiberanslutning via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s Ownit kommer att leverera en TV-box & en router till varje lägenhet.

Övrigt
- Till varje bostad hör ett förråd.
- Ingen avgiftshöjning är beslutad i dagsläget.

Huset
Kvarnholmen var en i stort sett obebodd plats fram till slutet av 1700-talet då välbärgade stockholmare började bygga sommarhus på ön. Vid 1800-talets slut köpte Qvarnaktiebolaget Tre Kronor upp mark på ön och byggde den stora pampiga kvarnen Tre Kronor. 1922 förvärvade Kooperativa Förbundet ön och platsen utvecklades med både näringsverksamhet och bostäder. Under slutet av 1920-talet och början av 1930-talet tillkom flera olika byggnader, som en makaronifabrik, en havregrynskvarn, några magasin och bostadshus i form av både radhus och smalhus.
De äldsta ritningarna till Spisbrödsfabriken är signerade 1929. Arkitekt var Olof Huldt på Kooperativa Förbundets arkitekt- och ingenjörskontor. Olof Huldt ritade många industri- och lagerbyggnader åt kooperationen, och han ritade även möbler och inredningar till butiker och restauranger. Bageriet är en vacker tegelbyggnad med tydlig industrihistoria. Byggnaden stod klar 1932, men redan under 1940-talet påbörjades en av flera ombyggnationer av fastigheten. KF:s verksamhet upphörde 1992 och nu har en ny historia startat med en pågående omvandling av platsen. Dagens byggnader, som består av en hög före detta silobyggnad och en lång lägre byggnad, har inte så mycket av det ursprungliga utseendet kvar, men bland annat de vackra tegelmurarna är i original. Bygganden har såklart måst förses med fler fönster för att kunna fungera som bostadshus och de är i de flesta fall stora och spröjsade.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM