ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Virebergsvägen 9
** SKULDFRI FÖRENING ** Välkomna till denna optimalt planerade 3:a med en riktig låg avgift och en stor inglasad balkong i soligt läge, två lättmöblerade sovrum, magiskt kök med generösa ytor och bra förvaring, stor matplats för 4-6 personer och luftigt vardagsrum. Huskropparna i grannfastigheten lämnar ett lämpligt glapp mellan sig som gör att man får utökad kvällssol, bra glimt mot parken och grönskan från denna lägenhets stora balkong. Det utskjutande sedum taket ger ett insynsskyddat läge och en unik känsla. Här tillåts grillning med el- eller gasolgrill. Båda sovrummen innehar gott om förvaringsmöjligheter samt plats för övrigt möblemang.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1913 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
73 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
1957
UTGÅNGSPRIS
3 595 000 kr
VISNINGAR
8 december
Visning på söndag 13:15-14:00.
9 december
Visning på måndag 18:00-18:30.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Byggår: 1957-1958
Uppvärmning: Energilager värmepumpar
Hiss: Ja
Fönster: 3-glas
Föreningsnamn
Brf Dikten 2
Föreningsform
Bostadsrättsförening
Beskattas som
Privatbostadsföretag (äkta)
Äger föreningen marken
Ja
Föreningens ekonomi
I dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.
Kommande/Gjorda renoveringar
Föreningen kommer göra takrenovering på Virebergsvägen 9.

Gjorda renoveringar:
Byte av fönster och balkongdörrar 2018
Relining 2012
Renovering av trapphus 2009-2010
Ventilation i garage 2009-2010
Nya skorstenspipor, rökgas fläktar 2009
Installation av värmepumpar 2006-2007
Byte av radiatorventiler 2006
Ventilation 2006-2007
Upprustning av tvättstugor 2005-2006
Nya tvättmaskiner 2005-2006
Omläggning av tak 2000
Nyinstallation hiss 1996
Omputsning av fasad 1995
Nya balkonger 1995
Sopsugsanläggning 1995
TV och Bredband
Föreningen har avtal med Comhem. För medlemmen innebär det att "Medium 8 favoriter" ingår i månadsavgiften. När du ska teckna abonnemang hänvisas du till föreningens avtal för att få rätt pris.
Bredband (fiber) via Ownit, hastighet 100 Mbit/s ingår i avgiften. Anmälan för anslutning till föreningens bredband görs via en blankett som finns att hämta på kansliet.
Bilplats
Det finns ett varmgarage om 60 platser med infart från Hagbyvägen 1 och en utomhusparkering om 16 platser med elstolpar, infart från Hagbyvägen 3.
Garageplats kostar 468 kr/mån, utomhusparkering kostar 400 kr/mån + eventuell elkostnad.
Kölista finns på föreningens hemsida.
Gemensamma utrymmen
Föreningen har kombinerad festlokal/övernattningslägenhet på Virebergsvägen 11. Pingislokal, motionsrum, målarrum, snickerilokal, bibliotek finns med ingång från både Brommavägen 4 och 6. tvättstugor på Virebergsvägen 9,11 och Brommavägen 4. Cykel- och barnvagnsrum finns på Virebergsvägen 9, 11 och Brommavägen.

Trappstädning sköts av städfirma
Överlåtelseavgift
1 163 kr betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
465 kr
Gårdsplats / Innergård
Stor välskött gård med grillplats.
Antal lägenheter i förening
169
Antal hyresrätter i förening
17
Antal lokaler i förening
65
Ägande i föreningen
Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.
Allmänt om föreningen
Föreningen förvärvade fastigheten 1993.
Hyresrätterna säljs allt eftersom de blir lediga så detta är ett dagsvärde.

Föreningen godkänner delat ägande om minst 10 %.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM