ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
BOTKYRKA
Katrinebergsvägen 84D
Modernt inredd bostad och balkong/uteplats i soligt läge. Öppet mellan kök och vardagsrum gör lägenheten ljus och luftig. V-rummet kan delas av till ett extra sovrum. Badrum med egen tvättutrustning. Barnvänligt område med lekpark på gården och närhet till barnomsorg och kommunikationer.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
5147 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
2
BOAREA
71.5 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme,kallvatten, tv, telefoni och bredband.
BYGGNADSÅR
2012
UTGÅNGSPRIS
2 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Modernt inredd bostad och balkong/uteplats i soligt läge. Öppet mellan kök och vardagsrum gör lägenheten ljus och luftig. Vardagsrummet kan delas av till ett extra sovrum.
Badrum med egen tvättutrustning. Barnvänligt område med lekpark på gården och närhet till barnomsorg och kommunikationer.

ENTRÉ
Hall med klinkergolv. Förvaring finns i form av en dubbelgarderob och ett städskåp. Avhängningsmöjligheter finns på klädhängaren.

BADRUM
Helkaklat och rymligt badrum med klinkergolv, dusch, tvättställ med kommod och toalett. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk.

SOVRUM 1
Arbetsrum/gästrum/sovrum med ekparkett. Plats för stor säng och garderober.

KÖK
Modernt kök med vita skåpluckor och kakel ovan bänkskivan. Utrustningen består av diskmaskin, spis med induktionshäll, kyl, frys och fläkt. Öppen planlösning mot vardagsrum med plats för stor matplats.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med stora fönster som skänker rummet ett naturligt ljus vilket skapar en härlig och social karaktär. Plats för att dela av och göra ytterligare ett sovrum och ändå få plats med stor soffgrupp.

SOVRUM 2
Rymligt och insynsskyddat sovrum med utsikt mot den mysiga innergården.
PLANLÖSNING
ALTERNATIV PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Östergården ligger i Tullinge Trädgårdsstad med 32 bostadsrätter.

Gjorda renoveringar

2018 - Stamspolning av samtliga köks och badrumsstammar.
2018 - Investering i 8 st nya laddningsstolpar.

2017 - Inoljning av balkonger och trappor.

2016 - Trädgårds- och trivselgruppen har satt upp kompletterande 3 stycken farthinder vid infarten Körsbärsvägen.

2015 - Föreningen har investerat i klätterställning, rutschbana och balansbommar.

2014 - Grillplats & flaggstång.

2013 - Investering i trädgårdsskötselutrustning för egen skötsel av mark och trädgård.

Kommande renoveringar:

2019 - Justering av takpannor.

2020 - Målning av fasader, balkonger, utemöbler och asfalt.

2021 - Grönytor och olja trappor.

2022 - Rensning av avlopp.

2023 - Gräsytor och beskärningar.

PARKERING
Föreningen har 35 parkeringsplatser. Varje bostad har rätt till en parkeringsplats till en konstad om 300:-/mån.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM