ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT
SUNDBYBERG
Lavettvägen 4C
Varmt välkomna till detta magiska radhus med stor uteplats! Denna bostad erbjuder ett stilfullt kök, genomgående fina ytskikt och rymliga rum med utomordentliga förvaringsmöjligheter. Från hallen når man bostadens hjärta, ett öppet och rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap. Stora fönster som skapar en känsla av rymd och en tvättstuga för högsta bekvämlighet. Två helkaklade badrum med badkar samt dusch bakom vikbara dörrar. Ett perfekt radhus med allt man kan önska sig. Välkomna att längta hem!
TYP
Radhus
TOMT
213
ANTAL RUM
4 st
BOAREA
115 kvm
BYGGNADSÅR
2011
UTGÅNGSPRIS
5 495 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Varmt välkomna till detta magiska radhus med stor uteplats!
Denna bostad erbjuder ett stilfullt kök, genomgående fina ytskikt och rymliga rum med utomordentliga förvaringsmöjligheter. Från hallen når man bostadens hjärta, ett öppet och rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap.
Stora fönster som skapar en känsla av rymd och en tvättstuga för högsta bekvämlighet.
Två helkaklade badrum med badkar samt dusch bakom vikbara dörrar.
Ett perfekt radhus med allt man kan önska sig.
Välkomna att längta hem!

Hall
Ljus hall med goda avhängningsmöjligheter direkt till vänster. Ljusa väggar och praktiskt klinkergolv. Rakt fram nås badrummet.

Vardagsrum
Stort och luftigt vardagsrum med rymlig plats för matsalsdel. Rummets fönsterpartier ger bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp och trappan skapar en härlig rymd. Härifrån nås den stora uteplatsen! Otroligt goda möbleringsalternativ som ger utrymme för en stor sällskapsdel. Ljust målade väggar samt fint parkettgolv.

Kök
Fullutrustat och stort kök med all tänkbar maskinell utrustning från Bosch bestående av inbyggd mikro, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, köksfläkt samt ugn och induktionshäll. Här har man flertalet under- och överskåp med stilrena ljusa luckor. Ovanför den bänkskivan sitter stilrent mönstrat kakel. Fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt utrymme för större matplats, ca 6-8 personer. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
Stort och helkaklat med vita väggar och grått klinkergolv med golvvärme. Vidare är badrummet utrustat med wc, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp med belysning samt vikbara duschväggar. Belysning via spotlights i tak.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns mycket goda förvaringsmöjligheter.

Uteplats
Trevlig uteplats på bostadens baksida. Här finns utrymme för olika typer av möblemang. Radhuset har även en uteplats på framsidan i anslutning till entrén.

Sovrum 1
Bostadens stora sovrum med härligt ljusinsläpp från två stora fönster. Ljusa väggar och parkettgolv.
Här finns även plats för en arbetshörna eller läshörna samt övrig önskad möblemang.

Sovrum 2 & 3
Rofyllda sovrum med parkettgolv och ljusa väggar. Här finns plats för säng med tillhörande sängbord samt övrig önskad möblering.

Badrum 2
Stort badrum med helkaklade väggar i vitt och stilrent grått klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med tillhörande kommod, spegelskåp med belysning, dusch samt wc. Belysning via spotlights i tak.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM