ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Vintergatan 1
Vi på Bronze fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till denna ultimata nyproduktion i det trendiga Sundbyberg. Ett konceptboende utan dess like - med en helhet som påminner om många hotell! Här har du utöver din arkitektritade bostad en helhet som utgör en förlängning utav ditt boende. Gemensam takterrass, där du har en trevlig utsikt, grill med ett utekök i orangeriet. Varmgarage, cykelverkstad, övernattningsbostad (hotellet), ateljé med fullutrustat kök. God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar detta genomtänkta hem där design och funktion går hand i hand. Noblessa kök, enstavsparkett och marmordetaljer. Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med högklassiga material och en design som skiljer sig från mängden. Ett vackert parkettgolv pryder genomgående bostadens alla rum och i badrummet möts vi av ett stilsäkert stengolv i unikt utförande. Den väl tilltagna balkongen med gott om plats för utemöbler och socialt liv är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4058 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
BOAREA
90 kvm
HISS
Ja
UTGÅNGSPRIS
5 995 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Vi på Bronze fastighetsförmedling hälsar er varmt välkomna till denna ultimata nyproduktion i det trendiga Sundbyberg.
Ett konceptboende utan dess like - med en helhet som påminner om många hotell! Här har du utöver din arkitektritade bostad en helhet som utgör en förlängning utav ditt boende. Gemensam takterrass, där du har en trevlig utsikt, grill med ett utekök i orangeriet. Varmgarage, cykelverkstad, övernattningsbostad (hotellet), ateljé med fullutrustat kök.

God förvaring och ett modernt, tilltalande koncept präglar detta genomtänkta hem där design och funktion går hand i hand. Noblessa kök, enstavsparkett och marmordetaljer.
Det här är en dröm för den som uppskattar ett ljust och fräscht boende med högklassiga material och en design som skiljer sig från mängden. Ett vackert parkettgolv pryder genomgående bostadens alla rum och i badrummet möts vi av ett stilsäkert stengolv i unikt utförande. Den väl tilltagna balkongen med gott om plats för utemöbler och socialt liv är grädden på moset som gör denna bostad till ett hem man snabbt förälskar sig i.

ENTRÉ
Välkomnande hall som flyter naturligt in i lägenheten. Goda avhängningsmöjligheter samt gott om förvaring med tre garderober i fullhöjd samt plats för ytterligare byråer. Heltäckningsmatta.

BADRUM
Det vilar något magiskt över detta rum. Här finner vi WC, tvättställ och dusch, men även tvättmaskin och torktumlare med tillhörande arbetsbänk. Kaklet är helvitt och ger i kombination med det underbara stengolvet en lyxig känsla. Här kan man koppla av i duschen och spendera lite extra tid för sig själv i lugn och ro.

KÖK/VARDAGSRUM
Bostadens samvaro är dess hjärta med en magisk yta som omfamnas av stora fönsterpartier från golv till tak, som vetter ut mot den dubbla uteplatsen och mot innergården. Här finns även två utgångar till uteplatsen med dörr av glas som släpper in rikligt med ljus och ger ett luftigt intryck. En minst sagt social planlösning där kök, vardagsrum och uteplats smälter samman.
Köket, i ett modernt och stilsäkert utförande, gör sig inte bara bra rent estetiskt, utan erbjuder även gott om plats för allt som önskas förvaras här. Den snygga bänkskivan av sten med bakomliggande vägg i samma utförande gör att du instinktift dras till de härliga arbetsytorna. Med en matgrupp för 4-6 personer smälter köket samman med vardagsrummet på ett naturligt sätt. Diskmaskin, häll, fläkt och kyl/frys.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord på vardera sida samt garderober gör detta till ett rum att trivas i för en god natts sömn eller daglig filosofi. Ljuset lyser upp rummet via stort fönster från topp till tå mot rogivande innergård.

SOVRUM 2
Fördelaktigt läge mot innergård med yta för dubbelsäng, skrivbord och annan önskad möblering. Två garderober i fullhöjd.

SOVRUM 3
Bostadens mindre sovrum funkar utmärkt som kontor, gästrum eller barnrum med stort fönster mot lugn baksida. Garderob i fullhöjd.

UTEPLATS
Dubbla uteplatser längs hela bostaden mot innergård i ett fördelaktigt läge med eftermiddagssol! Här får du plats för möblering för solhäng, middagssittning, loungedel och även om så önskas barnavdelning för bus och lek!

OMRÅDE
Bostaden ligger i en av Stockholms vackraste stadsdelar, som blivit trendsättande tack vare sin blandning av gammal charm och nya influenser av bostäder och komfort. tag chansen att förvärva denna lägenhet och du kan känna dig nöjd! Närheten är påtaglig till oräkneliga grönområden med små undangömda oaser bland husen. 5 min promenad till Sundbybergs centrum.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Idared är en äkta förening som förvärvade fastigheten i maj år 2014, med tillträde 2016. Föreningen äger även marken.

Inga kommande avgiftshöjningar är planerade.

Föreningen har i dagsläget inga planerade renoveringar.

Kabel TV
Bostaden är ansluten till Sundbybergs Stadsnät vad gäller kabel-tv, bredband och telefoni. Beställs och debiteras enskilt.

Bredband
Bostaden är ansluten till Sundbybergs Stadsnät vad gäller kabel-tv, bredband och telefoni. Beställs och debiteras enskilt.

Bilplats
51 garageplatser går att hyra för 1 250 kr/mån. Garaget nås med hiss från bostadens våningsplan. Till garageplatsen är det separat kö.

I Brf Idared finns ett antal gemensamma utrymmen som är tänkta att skapa livskvalitet för föreningens medlemmar. Bland annat erbjuds en helt unik takterrass ( i uppgång 3B) som är utrustat med utekök och sittmöbler för stora sällskap såväl som avskilda platser om man vill dra sig undan. På taket finns också ett orangeri med grönska som förlänger årstiden.

I huset finns hotell-/övernattningslägenhet med pentry och badrum som kan hyras för upp till 4 personer. Ateljén/Festlokalen kan även den hyras vid speciella tillfällen med generösa ytor med utrustat kök, toalett/dusch och bord för större sällskap. Lokalen erbjuder också utgång till egen uteplats/terrass.

Garaget nås med hiss från bostadens våningsplan. Vid garaget finns gemensam tvättstuga och cykelrum med mini-verkstad. Barnvagnsrum finns dessutom i samtliga entréer.

ÖVRIGT
Totalt finns det 91 lägenheter i föreningen.
Delat ägande är ok. Juridisk person godkänns.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM