ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Mirabellbacken 7
Välkommen hem till en välplanerad och charmig bostad i vacker fastighet anno 1957 med ett insynsskyddat läge och solig balkong. Generösa fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med nyligen stambytt badrum och många gemensamma utrymmen som bastu, motionsrum, pingislokal, föreningslokal, övernattningslägenhet och grillplats under tak. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med nyligen stambytt badrum, balkong i soligt läge samt tunnelbana och livsmedelsbutik på ca 5 minuters promenadavstånd. Intill fastigheten finns stora, härliga grönområden med motionsspår samt Maltesholmsbadets populära badstrand. Låg avgift och förening med mycket bra ekonomi. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2719 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
1
BOAREA
41 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, VA, Tv, Bredband, Förråd.
BYGGNADSÅR
1957-1958
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en välplanerad och charmig bostad i vacker fastighet anno 1957 med ett insynsskyddat läge och solig balkong. Generösa fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd. Här bor du i en trevlig och välskött förening med nyligen stambytt badrum och många gemensamma utrymmen som bastu, motionsrum, pingislokal, föreningslokal, övernattningslägenhet och grillplats under tak. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad balkong i soligt läge samt tunnelbana och livsmedelsbutik på ca 5 minuters promenadavstånd. Intill fastigheten finns stora, härliga grönområden med motionsspår samt Maltesholmsbadets populära badstrand. Låg avgift och förening med mycket bra ekonomi. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande hall med enstavsparkett och nyligen vitmålade väggar. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr samt rymligt Walk-In-Closet.

Vardagsrum
Magnifikt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Fin utsikt över det grönskande området som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Plats för dubbelsäng och nattduksbord samt skrivbord om så önskas samt yta för att bygga en praktisk sovalkov. Här finns även utgången till bostadens blomstrande balkong. Vacker parkett på golv med vitmålade väggar.

Kök
Välplanerat kök med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen och gott om förvaring, rymliga skafferier samt ordentliga arbetsytor ovan slitstark bänkskiva. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva och generös matplats intill fönster för större middagar. Vitvarorna i detta kök består av kombinerad kyl och frys, ugn, spis och köksfläkt. Genomgående trägolv följer även här med vitmålade väggar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vitkaklade väggar blått klinker på golv. Spegelskåp ovan handfatet, WC, dusch, rymligt med förvaring samt bekvämt med tvättmaskin. Badrummet totalrenoverades och stambyttes 05-08.

Balkong
Fantastisk balkong som bjuder på gott om utrymme för valfritt balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar i gott sällskap med utsikt över grönskan.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande förråd på samma våningsplan.

Område
Närhet till både naturområden, stadsliv och glimrande Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk. Här kan man välja på flera olika badstränder som Maltesholmsbadet, Lövstabadet, Hässelby strandbad och Hässelby allmänna bad. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m. Närhet till Grimsta och Hässelby IP.
Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker.
I Hässelby gårds centrum finns butiker, restauranger, banker, apotek, bibliotek mm. I närliggande Vällingby City finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
Promenadavstånd (ca 450 meter) till tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Bostadsrättsföreningen Mirabellen är en äkta förening och är en av Stockholms största föreningar med totalt 459 lägenheter och 61 lokaler fördelade på 19 hus. Husen byggdes under åren 1957-58 och ligger i Hässelby Strands sydöstra del utmed Mälaren strax intill Maltesholmsbadet och Grimsta naturreservat med vackra strandpromenader och motionsslingor. Adresserna är Aprikosgatan, Mirabellbacken och Maltesholmsvägen. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Gemensamma utrymmen
Det finns 9 gemensamma tvättstugor och även bastu, motionsrum, sy- och vävstuga, snickerilokal, pingislokal, bouleplaner, föreningslokal med mindre kök, övernattningslägenhet och grillplats.

Parkering
Föreningen förfogar över 70 garage och 144 parkeringsplatser, varav flertalet med eluttag. För närvarande är det kö till dessa. I området finns flera kostnadsfria 7-dygnsparkeringar och fri parkering längs med gatorna. Avgift för garage/parkeringsplats debiteras separat. Avgift för parkeringsplats ligger på mellan 3000 och 3600 kronor per år. Den högre avgiften avser plats med eluttag. Garagekostnaden uppgår för närvarande till mellan ca 6500 och 9800 kronor/år beroende på garagets storlek.

Tv och Bredband
Föreningen har tecknat ett avtal med Ownit för tv, bredband och telefoni. Alla har tillgång till ett miniutbud och betalar samma avgift för detta. Miniutbudet innefattar bredband, analog TV, fiber-TV med ett visst antal kanaler samt IP-telefoni. Avgiften för tjänsterna är på 208 kronor per månad och lägenhet och debiteras via månadsavin.

Renoveringar
Utbyte av hissarna i höghusen på Aprikosgatan pågår och beräknas vara klart i slutet av Juli 2020. Byte av balkongplåtar och takrenovering pågår på Mirabellbacken. Samtliga lägenheter är stambytta 2005-2008.

Övrigt
Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.mirabellen.se.
Föreningen har en fast anställd vice värd på heltid samt sedan 1 september en teknisk förvaltare på deltid.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM