ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Hamngatan 13B
GAVELFYRA MED SPEKTAKULÄR SJÖUTSIKT ÖVER BÄLLSTAÅN PÅ ATTRAKTIVA HAMNGATAN! Makalös och påkostad gavelfyra med naturen som granne i ett insynsskyddat läge och vacker vy över glittrande Bällstaån på attraktiva Hamngatan i centrala Sundbyberg! Njut av promenadstråk längs vattnet in till city och närhet till Sundbybergs mecka av oändliga kommunikationer. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, generös takhöjd, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess breda fönsterpartier med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i två olika väderstreck. Njut av promenadstråk längs vattnet in till city och närhet till Sundbybergs mecka av oändliga kommunikationer. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen mot vattnet bjuder på sydvästläge med kvällssol och härligt sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. En fantastisk bostad intill vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, nära båtplatser, Sundbyberg C med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett och ljusmålade väggar. Garage under huset, tvättstuga vid porten, föreningslokal att hyra och närhet till förskolor. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem! OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Christian!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4567 kr/mån
ANTAL RUM
4 st
VÅNING
1
BOAREA
91.5 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2017
UTGÅNGSPRIS
5 995 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
GAVELFYRA MED SPEKTAKULÄR SJÖUTSIKT ÖVER BÄLLSTAÅN PÅ ATTRAKTIVA HAMNGATAN!
Makalös och påkostad gavelfyra med naturen som granne i ett insynsskyddat läge och vacker vy över glittrande Bällstaån på attraktiva Hamngatan i centrala Sundbyberg! Njut av promenadstråk längs vattnet in till city och närhet till Sundbybergs mecka av oändliga kommunikationer. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, högkvalitativa materialval som är beständiga över tid, generös takhöjd, kök i toppskick och full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess breda fönsterpartier med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i två olika väderstreck. Njut av promenadstråk längs vattnet in till city och närhet till Sundbybergs mecka av oändliga kommunikationer. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen mot vattnet bjuder på sydvästläge med kvällssol och härligt sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.
En fantastisk bostad intill vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, nära båtplatser, Sundbyberg C med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett och ljusmålade väggar. Garage under huset, tvättstuga vid porten, föreningslokal att hyra och närhet till förskolor. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med slitstark matta i sober ton, vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och sovrum och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr och i de stilrena rymliga platsbyggda garderoberna med ELFA-system bakom skjutdörrar. Här finns även ett stort förråd/ Walk-In-Closet med också ELFA-hyllsystem. Självklart säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Magnifikt insynsskyddat vardagsrum i gavelläge med stora och breda fönsterpartier och utgång till bostadens rymliga balkong som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över det grönskande området och badplatsen med det glimmande vattnet som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med ljust målade väggar.

Kök
Påkostat och stilrent kök med praktiska högskåp i trendigt grått utförande med infälld belysning undertil, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan vit bänkskiva med uppvikt bakkant gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror från Electrolux i form av induktionshäll, integrerad fläkt i överskåp, integrerad diskmaskin, integrerad ugn, integrerad mikrovågsugn, kyl och frys med dubbeldörrar bakom grå fronter. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Master Bedroom
Insynsskyddat och rofyllt sovrum. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vacker genomgående parkett som följer hela lägenheten med vitmålade väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt platsbyggd
garderob bakom stilrena skjutdörrar som rymmer gott om förvaring.

Sovrum 1& 2
Rymliga sovrum med gott om plats för säng, garderob och arbetshörna om så önskas. Ljust målade väggar samt genomgående parkett på golv.

Badrum
Helkaklat och stilrent badrum i hotellkänsla med vitt kakel på väggar och klinker på golv i beige ton. Här finns wc, modernt badkar och dusch, handfat i vitt porslin och grå kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Spegel ovan, handdukstork samt härlig golvvärme. Praktisk vit arbetsbänk och gott om förvaring i väggskåp ovan med grå fronter samt tvätt och torkmaskin från Electrolux undertill. Infällda spotlights i tak.
Bostaden andra badrum är även här helkaklat i vitt och gått utförande, spegel, WC, handdukstork och dusch bakom modernt glasparti.

Balkong
Fantastisk stor balkong i sydvästläge som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland det grönskande området och vacker vy mot det glimmande vattnet.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande källarförråd.
- Lägenheten har individuell uppmätning av varmvatten.
- Obligatorisk tillägg om 208kr för internetuppkoppling.

Område
Invid Hamngatan ligger trevliga Tuvanparken och det nya Strandtorget beläget.
Här bor du med mindre än 5 minuters promenad till Sundbybergs centrum med ca 130 butiker och mer än 40 restauranger, caféer och pubar i en trivsam och charmig småstadsidyll med nära till allt.
Vid Sundbybergs centrum finns även tunnelbanestation, buss, spårvagn, pendeltåg och fjärrtåg. Tunnelbana till T-centralen tar ca 12 minuter. Snart kommer även Citybanan med 1 stopp till Odenplan!
Bromma flygplats ligger inom fem minuters bilfärd från Sundbyberg och till Arlanda åker du bil på ca 20 minuter. Flygbussar tar dig även direkt till Arlanda. Strax nedanför lägenheten finns en strandpromenad som går till Karlbergs slott och station. Här finns också en fin kaj som snabbt blivit en favorit för soldyrkare och för mysiga picknickar!
PLANLÖSNING
FÖRENING
HSB Brf Bällstaån är en äkta förening i Sundbyberg som omfattar två fastigheter, Hamngatan 11 A-D samt Hamngatan 13 A-D. Föreningen innehar 111 st lägenheter med bostadsrätt & 4 st lokaler. Föreningen äger marken.

GEMENSAMMA FÖRVARINGSUTRYMMEN
- Barnvagnsrum och cykelrum.
- Föreningen har en gemensamhetslokal på entréplan mot vattnet.
- Separat del av gemensamhetslokalen har bastu, dusch och omklädningsrum samt ett rum för relax.
- En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, strykbräda och mangel.
- 2 miljörum för hushållssoppor och källsortering.

TV OCH BREDBAND
Comhem levererar IP telefoni, bredband och TV där föreningen har tecknat ett gruppavtal. Avgiften debiteras via månadsavin. Samtalskostnader för bredbandstelefoni betalas mot en
separat faktura från leverantören.

PARKERING
Garageplatser: Avgift 1 200 kr/mån. Kölista som administreras av HSB Servicecenter. Garaget ingår i en samfällighetsförening, Elverket 2-8, där Brf. Bällstaån innehar 60 st garageplatser.

FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Inga planerade renoveringar då huset är från 2017. Sundbyberg Kommun har beviljat bostadsrättsföreningen tillstånd för inglasning av 89 stycken balkonger.

ÖVRIGT
- Det är enhetsmätning för el och vatten och det innebär att lägenhetsinnehavaren inte ska teckna eget abonnemang för elen. Boende blir fakturerade den kostnad som de förbrukar för el och varmvatten på avgiftsavin.
- Förråd finns i källaren. Nås via hiss.
- All hushållsel köps in gemensamt, mäts individuellt och debiteras separat. (Golvvärmen är elburen och debiteras på lägenhetselen).
- I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten mäts för varje lägenhet och debiteras separat.
- Juridisk person accepteras ej.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM