ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Pellepennans gata 3, vån 5
INSYNSSKYDDAD GAVELTVÅA HÖGT UPP I HUSET MED STOR BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE ANNEDAL! Nu saluförs denna spektakulära tvåa med naturen som granne med vacker vy över den grönskande omgivningen och Sundbyberg intill. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, möjlig klädkammare, garage i huset, högkvalitativa materialval och exklusiva tillval som är beständiga över tid, kök i toppskick med marmor och full maskinell utrustning i kök och badrum som karakteriserar detta ljuvliga hem. Ett hem för den kräsne där modern design gör hemmet fulländat. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess breda fönsterpartier skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av den grönskande omgivningen där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk, skolor & förskolor, rogivande vatten och badplatser, Sundbyberg runt knuten med dess breda serviceutbud, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och vitmålade väggar. Välskött förening. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
3304 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
5
BOAREA
51.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, avlopp, kallvatten. Tv, bredband och telefoni faktureras obligatoriskt med avgiften om +260 kr/mån.
BYGGNADSÅR
2014-2015
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
17 november
Visning på söndag 13:15-13:45.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
INSYNSSKYDDAD GAVELTVÅA HÖGT UPP I HUSET MED STOR BALKONG BELÄGEN I EFTERTRAKTADE ANNEDAL/SUNDBYBERG!
Nu saluförs denna spektakulära tvåa med naturen som granne med vacker vy över den grönskande omgivningen och Sundbyberg intill. Här erbjuds flexibla möblerings och förvaringsmöjligheter, möjlig klädkammare, garage i huset, högkvalitativa materialval och exklusiva tillval som är beständiga över tid, kök i toppskick med marmor och full maskinell utrustning i kök och badrum som karakteriserar detta ljuvliga hem. Ett hem för den kräsne där modern design gör hemmet fulländat. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet och dess breda fönsterpartier skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som ett extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av den grönskande omgivningen där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar.
En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra promenadstråk, skolor & förskolor, rogivande vatten och badplatser, Sundbyberg runt knuten med dess breda serviceutbud, Bromma Blocks med butiker, restauranger samt goda kommunikationer. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker 1-stavs parkett och vitmålade väggar. Välskött förening. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande rymlig hall med genomgående enstavs-parkett med vitmålade väggar och högt i tak som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängnings samt förvaringsmöjligheter invid entrédörr. Här finns rymlig garderob bakom speglade skjutdörrar. Självklart säkerhetsdörr.

Vardagsrum
Makalöst vardagsrum i gavelläge med stora fönsterpartier och utgång till bostadens grönskande balkong ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang för härligt umgänge. Vacker utsikt över de grönskande träden som ger en rofylld stämning samt angenäm lugn utsikt. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Genomgående parkett följer hela lägenheten med vitmålade väggar.

Kök
Stilrent kök i även här gavelläge med lyxiga tillval med praktiska högskåp i vitt utförande, stänkskydd i marmor, gott om förvaring och ordentliga arbetsytor ovan vit bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Exklusiva vitvaror i form av induktionshäll, integrerad fläkt, integrerad diskmaskin bakom skåpsfront, integrerad ugn & integrerad mikrovågsugn samt kyl och frys. Genomgående parkett med vitmålade väggar och matplats med gott om plats för de större tillställningarna intill fönsterparti.

Sovrum
Insynsskyddat sovrum med utsikt mot de grönskande träden. Tre genomgående karaktärsdrag som hemmet har ser vi även i sovrummet med fantastiskt atmosfär, rymliga ytor och vacker genomgående parkett som följer hela lägenheten med ljusa väggar. Sovrummet bjuder på gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och arbetsyta invid stora fönsterpartier som ger ett rogivande ljusflöde samt möjlighet till en klädkammare eller Walk-In-Closet.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på väggar och grått/svart klinker på golv. Här finns wc och handfat i vitt porslin ovan vit kommod med tillhörande rymlig förvaring undertill. Generöst spegelskåp ovan med belysning, dusch bakom modernt glasparti samt härlig golvvärme. Här finns även kombinerad tvätt och torkmaskin samt praktiskt väggskåp.

Balkong
Fantastisk och stor balkong i högt läge som bjuder på gott om utrymme för valfritt lounge/balkongmöblemang och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar med grillning i gott sällskap bland de grönskande träden.

Övrigt
- Kabel-TV/Internet/IP-telefoni debiteras separat, 260 kr.
- Individuell mätning för tappvarmvatten – debiteras i efterskott med faktisk förbrukning
- Lägenheten disponeras idag som 2 rok, och är enligt lägenhetsutdrag 1 rok.

OMRÅDET
Bromma - Annedal/ Mariehäll ligger invid gränsen till Sundbyberg men tillhör Stockholms stad. Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt och definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.
Med ett brett serviceutbud och ypperligt goda kommunikationer är det inte konstigt att Bromma/Sumpan kommit att bli så omåttligt populärt!
Nära intill finns bland annat Marabouparken, Lönnebergaparken, Åparken, populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro samt aktivitetsplatser för stora och små. Lötsjön och Bällstaån erbjuder trevliga strandpromenader och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen.
Du bor en kort promenad bort från shoppingmeckat Bromma Blocks och Sundbybergs Centrums mylliga stadsliv med mängder av trevliga restauranger som t.ex. The Public, Cava baren, Matilde och Phil's Burger, caféer, barer, shopping, brett livsmedelsutbud, skolor och förskolor, apotek, vårdcentral, banker, träningsanläggningar, bibliotek, systembolaget och Signalfabriken.
Sundbyberg station har all slags kommunikation man kan önska med pendeltåg, bussar, tvärbana och blåa linjens tunnelbana. Pendeltåget tar dig in till Odenplan på 5 minuter och på 8 minuter är du inne i T-Centralen. Bromma flygplats ligger dessutom bara 10 min bort med cykel. Det går även bussar i området som tar dig vidare till annan kollektivtrafik och mot resten av Stockholm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Annedals Entré bildades 2012 och är en äkta bostadsrättsförening i Annedal. Föreningen består av 84 st lägenheter (samtliga bostadsrätt) och 2 lokaler. Då fastigheten färdigställdes 2014-2015 är det långt kvar till de stora underhållsarbetena.
Gå gärna in på föreningens fina hemsida https://annedalsentre.se/

Renoveringar - Utförda och planerade
Eftersom fastigheten fortfarande är så pass ny (byggår 2014-2015) så är inga större renoveringar utförda. Inga renoveringar är i dagsläget planerade

Parkering
I källaren har föreningen ett eget garage med 59 platser att hyra för 1000 kr/mån.

TV/bredband
Kabel-tv och bredband/IP-telefoni levereras via Bredbandsbolaget. Debiteras separat med idag 260 kr/mån.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemensam fin innergård samt gemensamt cykelförråd och barnvagnsförråd.

TV/bredband
Kabel-tv och bredband/IP-telefoni levereras via Bredbandsbolaget. Debiteras separat med 260 kr/mån.

Övrigt
- Det finns i dagsläget inga kommande avgiftsförändringar planerade.
- Månadsavgift Inkl värme och kallvatten (+260kr obligatoriskt tillägg för Bredband/TV)
- Föreningen tillåter deltat ägande.
- Överlåtelseavgift: 2,5 % av gällande basbelopp debiteras köparen
- Pantsättningsavgift: 1 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Teddy
Alexander
David


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM