ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT
STOCKHOLM
Kvickrotsgränd 50
Välkommen till ett radhus som sällan med nytänkande planlösning i två plan med två uteplatser. Här kan du njuta av sköna helgmorgnar på framsidan och underbara sommarkvällar på baksidan. Vidare erbjuder radhuset gott om rymd och härligt ljusinsläpp. Här finns ett spatiöst vardagsrum, stilrent kök med matplats, 3 rogivande sovrum, två badrum samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare/walk in closet. Här bor du nära grönområden och serviceutbud samt har förskolor och skolor i nära anslutning!
TYP
Radhus
TOMT
310
ANTAL RUM
4 st
BOAREA
118 kvm
BJÄLKE
Trä
FASAD
Trä
BYGGNADSÅR
1975
UTGÅNGSPRIS
4 195 000 kr
UPPVÄRMNING
Frånluftsvärmepumpsamt direktverkande el
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Välkommen till ett radhus med nytänkande planlösning i två plan med två uteplatser. Här kan du njuta av sköna helgmorgnar på framsidan och underbara sommarkvällar på baksidan. Vidare erbjuder radhuset gott om rymd och härligt ljusinsläpp. Här finns ett spatiöst vardagsrum, stilrent kök med matplats, 3 rogivande sovrum, två badrum samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare/walk in closet. Här bor du nära grönområden och serviceutbud samt har förskolor och skolor i nära anslutning!

Entréplan

Hall
Välkomna in i en öppen och rymlig hall med gott om avhängning- och förvaringsmöjligheter i hallens skjutdörrsgarderober i vitt och spegelglas. På golvet ligger mörk klinker och väggarna är målade i vitt, vilket matchas med vit sockel.

Kök
Toppmodernt kök med vita skåpsluckor, ordentliga arbetsytor på med bänkskiva i marmor. Ovanför bänkskivan sitter en modern och ljus skiva. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, kyl, frys, helintegrerad diskmaskin samt köksfläkt. Under väggskåpen sitter LED-belysning. Gott om förvaringsmöjligheter i praktiska över- och underskåp. Naturlig plats för matsalsgrupp invid fönsterparti. Vacker och ljus parkett, vilket är genomgående för hela radhuset. Utrustat med en vacker köksö för ytterligare arbetsyta och förvaring. Från köket och matplatsen nås radhusets fantastiska uteplats som erbjuder härliga soltimmar och generös plats för lekyta till barnen och härlig loungedel till de vuxna.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet smälter samman med köket och ger en social yta. Stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och ger ett trevligt sällskapsrum. Även här har man den fina vita ekparketten och ljusa väggarna. Given plats för generös soffgrupp, tv-möblering och annat som önskas. Härlig täljstenskamin från Contura som under de kalla och mörka vintermånaderna skänker både värme och höjer mysfaktorn! Vacker vitmålad trappa tar dig upp till bostadens övre plan.

Badrum
Helkaklat badrum med vitt kakel på vägg och mrökare nyans på klinkergolv. Utrustat med Wc, handfat med spegelskåp ovan, duschhörn samt en varmvattenberedare!

Uteplats på framsidan
Trevlig uteplats på framsidan där man kan avnjuta en härlig frukost på morgonkvisten eller varför inte avnjuta sommardagarna när man vill komma bort från den soldränkta baksidan!
Här finns ett förråd som lätt tar hand om cyklar, grill, trädgårdsverktyg och barnvagn.

Övre plan

Master bedroom
Rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter i vit garderob. Här ryms en stor säng samt tillhörande möblering. Även här är väggarna vita samt golv i vacker ekparkett.

Klädkammare
Klädkammare med gott om plats för extra kläder och skor. Kan användas som ett extra förråd.

Sovrum 2
Ljust sovrum med vackert ljusinsläpp från stort fönsterparti. Generös golvyta med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblering.

Sovrum 3
Harmoniska sovrum med vacker parkett och ljusa väggar. Sovrummet kan även användas som till exempel ett arbetsrum eller en ytterligare klädkammare. Plats för säng och övrig möblering.

Badrum/tvättstuga
Badrum med delvis kaklade väggar och plastmatta på golv. Badrummet består av tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk samt skåp för förvaring, spegelskåp, badkar och WC-stol.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM