ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Krysshammarvägen 24
Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och låg avgift på 2 våningen i en av Solnas absolut bästa skötta föreningar. På denna attraktiva adress finner ni en bostad med ett spatiöst vardagsrum, välutrustat och stilrent kök, badrum med tvättmöjligheter samt rymligt och ljust sovrum med en stor klädkammare. Som en förlängning av detta redan harmoniska hem finner ni en mysig balkong av större karaktär mot ett grönområde. Med närhet till vatten, vachelkaklat kra promenadstråk, dagis, skola och nära till bra kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud. Krysshammarvägen 24- helt enkelt ett hem att trivas i!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2940 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
63 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. värme, VA, internet och kabel-tv (basutbudet)
BYGGNADSÅR
1966
UTGÅNGSPRIS
2 695 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och låg avgift i en av Solnas absolut bästa skötta föreningar. På denna attraktiva adress finner ni en bostad med ett spatiöst vardagsrum, välutrustat och stilrent kök, helkaklat badrum, gäst-wc med tvättmöjligheter samt två rymliga och ljusa sovrum med en stor klädkammare. Som en förlängning av detta redan harmoniska hem finner ni en mysig inglasad balkong av större karaktär mot ett grönområde. Med närhet till vatten, vackra promenadstråk, dagis, skola och nära till bra kommunikationer finner vi denna luftiga och välplanerade bostad. Lägenheten ligger i ett lugnt läge med närhet till serviceutbud.

Hall
Välkomnande och behagligt disponerad hall med goda avhängningsmöjligheter samt plats för svängrum. Från hallen nås lägenhetens samtliga rum.

Kök
Rymligt kök med ytterst modern inredning i mosaik utförande ovan mörk bänkskiva. Ljusa väggar som spelar i symfoni med det härliga ljusinsläppet från kökets stora fönsterparti. Förvaringslösningar i såväl över- som underskåp täcks av vita luckor och lådfronter som matchas med handtag i rostfritt stål. Köket erhåller goda arbetsytor likväl som plats för ett stort matbord. Den maskinella utrustningen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, micro, ugn samt köksfläkt.

Vardagsrum
Ett ljust vardagsrum som med enkelhet nås från bostadens övriga utrymmen. Vardagsrummets egenskaper föder en självklarhet att rymma såväl soffgrupp, tv-möblering, matsalsmöblemang som övrig möblering efter tycke och smak. Här finns gott om plats för nära och kära att umgås. Vacker ljussättning från integrerade spotlights i tak som kompletteras av de stora fönsterpartiernas ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man bostadens inglasade balkong som agerar som en förlängning av de sociala ytorna.

Sovrum 1
Harmoniskt sovrum i ljusa toner med god plats för stor dubbelsäng, nattduksbord samt en större garderob. Liksom resten av lägenheten innehar även detta rum de genomgående fina golven samt härligt ljusinsläpp. Här finns även goda förvaringsmöjligheter.

Badrum
Helkaklat badrum med vita liggande kakelplattor med inslag av blå glasmosaik samt klinker i mörkt utförande. Badrummet har badkar, wc-stol, spegel med belysning samt handfat med tillhörande kommod som rymmer nödvändig förvaring. Även utrustat med elektrisk handdukstork med timer samt golvvärme (via föreningens värmesystem) för största möjliga trevnad.

Balkong
Stor inglasad balkong med förmiddagssol. Balkongen som nås från vardagsrummet har en generös yta för möblering på trallgolvet. Här kan du hänga upp din hängmatta om du vill!
OBS inglasning av balkongen skedde efter fotografering.

Omgivning
Välkommen till detta expansiva område med närhet till allt. Här, just utanför tullarna, bor du perfekt med gångavstånd till både Vasastan och Kungsholmen och dess fantastiska restaurangutbud samt närhet till vacker grönska med fina promenadstråk och härliga Hagaparken. Bostadsrättsföreningen ligger relativt lugnt och tyst i ett barnvänligt område med många grönområden och lekplatser. Några populära inslag är bland annat Pampas Marina, Huvudstabadet och Augustendals 4H-gård. Bra förskolor och grundskolor finns i närområdet.

Goda kommunikationer i form av tunnelbana tar dig till Fridhemsplan på 4 minuter och T-Centralen på 8 minuter. I rusningstrafik går tunnelbanan var 3:e minut. Det går även ett flertal busslinjer i närheten. Enbart ca 10 minuters promenad till Solna C som erbjuder service i form av affärer, restauranger, butiker, apotek etc. För den som söker ett större utbud av butiker och restauranger finns Bromma Blocks och Mall of Scandinavia på ca 5-10 minuter avstånd med bil.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM