ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Vintergatan 2D
ACCEPTERAT PRIS! FÖRST TILL KVARN! Välkommen till denna ljusa bostad om två Rok fördelad på 49 kvm. Planlösningen är noggrant utformad för att leverera max på såväl yteffektivitet som prisvärdhet. Mot huvudgatan, i det nedersta planet, är det tänkt att finnas butiker, caféer samt torg med uteservering som skapar liv och rörelse. Rio är byggt för att skapa en perfekt balans mellan sociala möten och den privata bostadens lugn. Lägenheten har en stilfull och smart design med långsiktighet i åtanke. Genomgående golvvärme ger behaglig komfort och utan väggelement skapas mer rymd för möblering. Fönster som sträcker sig ända ner till golv vilket i sin tur skapar en frihetskänsla. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2709 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
3
BOAREA
49 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl. värme, VA. Obligatoriskt tillägg på 82 kr/mån för TV-basutbud
BYGGNADSÅR
2019
UTGÅNGSPRIS
3 375 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Rio i Sundbyberg
Föreningen består sammanlagt av 173 st bostadslägenheter fördelat i ett flerbostadshus i 7 och 8 våningar med totalt 5 trapphus.

Förråd
Alla lägenheter får tillgång till ett förråd för nyttjanderätt.

Gemensamma utrymmen
Övernattningslägenhet med 1 rum och pentry, trapphus 4.
Takterrass med orangeri, trapphus 1
Cykelrum med servicehörna
Barnvagns- och rullstolsförråd

Sophantering
Miljörum i hus B
Markbehållare för biologiskt och brännbart avfall

Parkering
Det finns 77 garageplatser, 32 st garageplatser i föreningen och resterande inom grannfastigheter.

Tv och bredband
Internet / TV
Fastigheten är ansluten till fibernätet och ett gruppavtal är tecknat med föreningen. TV med grundutbud debiteras separat.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM