ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SOLNA
Trubadurvägen 3
Välkommen till Solnas mest exklusiva projekt! Högt upp i huset finner du denna optimalt planerade 3:a i brf The Lab- ett oerhört populärt nyproduktionsprojekt i Västra Skogen! Genomgående vita väggar och parkettgolv. Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4821 kr/mån
ANTAL RUM
3 st
VÅNING
3
BOAREA
89 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
inkl värme, VA
BYGGNADSÅR
2016
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
Söndag efter söndag, visning efter visning. Att hitta sin drömbostad kan vara ett hårt och nästan lite tjatigt och slitsamt arbete. Trösten är att vissa lägenheter är väl värda att vänta på och en sådan är denna fantastiskt fina lägenhet på Trubadurvägen. En oerhört fin bostad med oslagbart läge som sannerligen skiljer sig från mängden. En bostad för dig, den kräsne, som vill ha någonting utöver det vanliga. Helt enkelt en bostad att trivas och bli kär i.

BRF – The Lab är idag Solnas mest exklusiva projekt! Föreningen satsar på att du skall ha "allt" utanför porten! Därför kommer du ha tillgång till en härlig solterrass på taket, ett relaxområde med spabad, en stor, inbjudande och bekväm tvättstuga, ett rymligt cykelrum med tillhörande verkstad, ett utegym på gården och två våningars garage - för närvarande med lediga platser.

Redan hallen skvallrar om att det här är en bostad med svängrum så det räcker till. Och det fortsätter på samma vis. Det påkostade köket rymmer många fler på middag än bara de som bor här. Uteplatsen i ett ogenerat läge är som gjort för spontanfika på eftermiddagen. Och så läget. Bra kommunikationer, Kungsholmen och Arenastaden runt hörnet gör det lätt att slinka förbi hemma hos er. Det finns heller ingen anledning att vänta med att bjuda in gästerna, allt är fräscht! Det är bara att visa upp de exklusiva badrummet, de ljusa och trevliga sovrummen med bra förvaring, det rymliga vardagsrummet samt den öppna sällskapsytan i köket.

Hall
Välkomnande entré in till hall med goda avhängningsmöjligheter och en avgränsad del med praktisk klinker på golv. Här finner ni även en inbyggd garderob med mycket goda förvaringsmöjligheter, ljusa väggar och parkett i ljusare ton på golv. Säkerhetsdörr

Kök
Välutrustat och stilrent kök med generösa ytor och bra tillval. Skåpsluckor i vitt med rostfria handtag och mörk bänkskiva. Infällda vitvaror i rostfritt bestående av fullstor kyl/frys, ugn, mikrovågsugn, induktionshäll, köksfläkt och diskmaskin. Invid det stora fönsterpartiet finns naturlig matplats för stora sällskap. Rikligt ljusinsläpp från stort fönster in vid matbord och utgång till balkong.

Vardagsrum
Väldisponerat vardagsrum med öppen modern planlösning mot kök och gott om yta för sällskapsdel. Här erbjuds ett fördelaktigt ljusinsläpp från stora fönster och ytskikten i vardagsrummet utgörs av ett snyggt golv i form av parkett samt vita målade väggar.

Badrum/WC
Toppfräscht och påkostat badrum med dusch. Stilren inredning och bra förvaring i stor kommod. Tvättmaskin och torktumlare samt golvvärme finns även för största möjliga trevnad.

Sovrum 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Ytskikten utgörs av ljusa väggar och parkett som tillsammans med rikligt ljusinsläpp från stort fönster skapar ett ljust och luftigt intryck. Goda förvaringsmöjligheter i anslutande garderob.

Klädkammare
Rymlig klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytskikten utgörs av ljusmålade väggar samt heltäckningsmatta på golv.

Sovrum 2
Sovrum med plats för stor säng och övrig möblering. Stort ljusinsläpp från fönster.

Balkong
Rymlig balkong i sol läge som vetter mot fastighetens framsida. Här kan du enkelt avnjuta en god frukost eller eftermiddagsfika i solen.

Omgivning: Västra Skogen är ett naturskönt område med närhet till vackra Pampas Marina och Huvudsta Gård. Vackra promenadvägar vid Ulvsundasjön finns endast ett stenkast bort och härifrån kan du även promenera hela vägen in mot Vasastan, Kungsholmen och Karlbergs slott.
Området har en egen tunnelbanestation som heter Västra Skogen. Här passerar två olika tunnelbanelinjer mot T-centralen med avgångar var 5:e minut. Resan till T-centralen tar ca 7 min. Linje mot Solna C tar ca 2 minuter och till Kista C ca 10 minuter. Bussar går direkt till Solna C och till Karlbergs Station.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Laboratoriet är en äkta bostadsrättsförening som består av 266 lägenheter och 2 lokaler.
Föreningen äger och förvaltar fastigheten.
Fastighetens adresser är Armégatan 9-11, Arvid tydéns allé 2-4, Trubadurvägen 1-3 samt Epistelvägen 1.
Den totala bostadsytan uppgår till 14 497 kvm och lokalytan står för 386 kvm.
Föreningen godkänner juridisk person.
Den ekonomiska förvaltningen sköts av ERB.

Utförda renoveringar
Med tanke på att fastigheten är relativt nybyggd är det inga större renoveringar utförda.

Föreningen har satsat mycket på gemensamhetsutrymmen som en förlängning av själva bostäderna med tanken att man ska kunna umgås som man vill, ute som inne.
• Solterrass med grill
• Stor gemensam lokal
• Relax med spabad
• Gård med utegym
• Laundromat — Tvättstuga med utrymme för många
• Lokal anpassad för kommersiellt gym
TV & Internet
TV: Kabeltv via ComHem. Endast fria marksända kanaler ingår i månadsavgifen.
Internet: Bredband via ComHem. Obligatorisk kostnad med 180 kr/mån.
Bostadsrättsföreningen har tecknat ett avtal med Com Hem av Bredband 1000/1000 (500-1000 Mbit/s) (LAN) , TV Digitalt Startutbud samt Telefon Telefoni Bas.
Utöver detta skall boende teckna individuella avtal med leverantören för internetuppkoppling, bredbandstelefoni och utökat kanalutbud på TV.

Parkering
Föreningen har 213 st garageplatser i två våningsplan. Hyra: 1200 kr/mån.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM