ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Tulegatan 2
I ett av centrala Sundbybergs idag hetaste områden "Tuletorget" finner vi denna välplanerade och nyrenoverade 2,5:a med genomgående planlösning högst upp i fastigheten. Fönster i två väderstreck, stora ytor, takhöjd om ca 3 m och en fungerande vacker öppen spis som gör att lägenheten har en charm som går få förbi. - Planer finns på att bygga om vinden till lägenheter. Ansökan om bygglov har skickats in. Detta kommer att innebära sänkta månadsavgifter. - Attraktivt läge vid Tuletorget invid gymmet SATS, ett flertal restauranger precis nedanför porten, caféer och övrig service. - I porten finns även ett av Sundbybergs bästa bageri/konditori Droppen som dagligen bakar färskt bröd, tårtor, bakelser m.m. - Insynsskyddat läge från sovrum med fönster mot tyst och rogivande innergård. - ca Tre meter i takhöjd. - Välskött förening med bra ekonomi. - Fungerande Öppen spis - Vindsförråd om ca 8 kvm (som inom det kommande året ska flyttas till ner i källaren) - Balkong mot lugn innergård - Juridisk person godkänns som köpare
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
4155 kr/mån
ANTAL RUM
2.5 st
VÅNING
3
BOAREA
73 kvm
HISS
Nej
INKL. I AVGIFT
I avgiften ingår värme och vatten
UTGÅNGSPRIS
3 995 000 kr
VISNINGAR
8 december
Visning på söndag 12:00-12:30.
9 december
Visning på måndag 18:00-18:30.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
BESKRIVNING
Sällan till salu - Totalrenoverad och välplanerad 2,5:a som går att enkelt bygga om till en 3:a, högst upp i fastigheten med vacker öppen spis och balkong mot rogivande innergård. Högt i tak och genomgående stilrena materialval präglar hela
bostaden med fönster i hela två väderstreck. Stort förråd följer med nyttjanderätten. Välkommen till en unik bostad mitt på Torget!

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter genom en förlängd innerhall (ett kapprum). Slittåligt klinker i mörkgrått på golv och väggar i en vit kulör. Säkerhetsdörr.

BADRUM/WC
Stambytt och delvis renoverat badrum (2015) med helkaklade väggar i vitt och svart klinker på golvet. Badrummet är utrustat med; Vikbara duschväggar i klarglas, wc, handfat med tillhörande vit kommod, spegelskåp och elektrisk handdukstork. Självklart är även badrummet förberett för en tvättmaskin med både vatten och el.

SOVRUM
Väl tilltagande sovrum i ett fördelaktigt läge mot lugn och inhägnad innergård. Här får man plats för en rejäl dubbelsäng med tillhörande nattduksbord på varsin sida av sängen och övrig möblering. Ypperliga förvaringslösningar genom stora garderober i fullhöjd samt en liten klädkammare. Valnötsparkett på golv och väggar målade i en vit kulör. Från sovrummet når man även ut till den trevliga balkongen för två.

MATSAL
Centrerat i bostaden finner vi matsalen med plats för ett större matbord för upp till 10 personer. Valnötsparkett på golv och väggar målade i en vit kulör.

KÖK
Toppmodernt kök som totalrenoverades i början av 2015, med goda förvaringsmöjligheter genom högblanka köksluckor i vitt ända upp till taket. Dubbla arbetsytor längs båda väggarna i valnöt. Köket är i övrigt utrustat med kyl/frys (integrerat), diskmaskin (integrerat), varmluftsugn, induktionshäll och inbyggd mikrovågsugn. Valnötsparkett på golv och väggar målade i en vit kulör. Intill köket finns även en tvättmaskin och torktumlare med bänk samt hyllplan ovan som underlättar vardagen

VARDAGSRUM
Väl tilltaget vardagsrum med plats för större soffgruppering med tillhörande möbler. Härligt ljusflöde genom stora fönster i söder är en trevlig kombination med den härliga takhöjden. Fungerande öppen spis optimalt planerat i ett hörn. Valnötsparkett på golv och väggar målade i en vit kulör.

FÖRRÅD
Med nyttjanderätten följer ett vindsförråd om ca 8 kvm.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Föreningen äger och förvaltar en fastighet på Tulegatan 2/Gränsgatan 1 i Sundbyberg som förvärvades 2006-06-20. Fastigheten byggdes år 1939 och består av 36 bostadslägenheter om totalt 1633 kvadratmeter, samt 5 lokaler om 727 kvm.

Utförda renoveringar
- Stambyte badrum/WC och kök 1993
- Renovering tak ca 1993
- Bytt panna/uppvärmingssystem ca 1993
- Byte av elstigar/elcentral 1993
- Omdragning av el i lägenheten ca 1993
- Tvättstuga ca 1993, nya maskiner 2008, ytskiktsrenovering 2010
- OVK-besiktning 2002 samt 2009 (godkända värden på all ventilation i fastigheten)
- Byte av fettavskiljare för restaurangerna som hyr lokal från föreningen 2017
- OVK besiktning 2018
- Stambyte lokaler 2018

Gemensamhetsutrymmen
Till lägenheten hör ett vindsförråd. Det finns ett gemensam tvättstuga samt förråd för cyklar och barnvagnar. Under sommarhalvåret finns utemöbler och grillar på den gemensamma innergården.

TV- och internetanslutning
Fastigheten har fiber och är ansluten till Sundbybergs Stadsnät. I varje lägenhet finns en kabeltermineringsenhet, en stadsnätsbox samt en TV-box inkl fjärrkontroll (Telia).

Via gruppavtal har föreningen TV via Telia med deras paket Lagom och Internet via A3 (100/10MB). Avgiften är 299 kr/mån för alla lägenheter (gruppavtal).

I tv-paketet ingår 25 kanaler (15 stycken i HD), filmbutik, playtjänst med on demand-utbud samt streamingtjänsten från Telia. Varje lägenhet kan se TV-paketet på upp till 5 tv-apparater utan extra kostnad. Utöver detta kan varje lägenhetsinnehavare även göra egna tillval, exempelvis fler kanaler.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM