ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
STOCKHOLM
Luxgatan 11, vån 1 (ej balkong)
*Bilder kommer* Välkommen hem till en optimalt planerad och nyligen renoverad bostad med låg avgift i vacker fastighet där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Generösa fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd som karakteriserar detta vackra hem. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam uteplats för grill och utemöbler med utsikt över glimrande Mälaren. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gott om förvaringsmöjligheter och gångavstånd till grönskande bad och strandpromenader längs vattnet som tar dig runt ön, soliga badbryggor, glittrande vatten och rogivande sjöstadskänsla. Här erbjuds bra restaurangutbud, livsmedelsbutiker, pubar, goda kommunikationer samt Fridhemsplans puls med sin shopping nära tillhands. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Välkommen att längta hem till Lilla Essingens bästa adress!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
1623 kr/mån
ANTAL RUM
1 st
VÅNING
1
BOAREA
31.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl. Värme, vatten, analoga TV-kanaler 1-12. Obligatoriskt tillägg för bredband och Kabel-TV.
BYGGNADSÅR
1936
UTGÅNGSPRIS
2 495 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
31 december
Visning på tisdag 12:00-12:45.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
Välkommen hem till en optimalt planerad och nyligen renoverad bostad med låg avgift i vacker fastighet där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Generösa fönsterpartier låter bostaden präglas av underbart ljus och härlig rymd som karakteriserar detta vackra hem. Här bor du i en trevlig och välskött förening med gemensam uteplats för grill och utemöbler med utsikt över glimrande Mälaren. Möjligheten att förvärva en fantastisk bostad med gott om förvaringsmöjligheter och gångavstånd till grönskande bad och strandpromenader längs vattnet som tar dig runt ön, soliga badbryggor, glittrande vatten och rogivande sjöstadskänsla. Här erbjuds bra restaurangutbud, livsmedelsbutiker, pubar, goda kommunikationer samt Fridhemsplans puls med sin shopping nära tillhands. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Välkommen att längta hem till Lilla Essingens bästa adress!

INTERIÖR
Hall
Välkomnande ljus hall med slitstarkt genomgående trägolv vitmålade väggar som skapar en modern känsla. Hallen tar er till lägenhetens badrum och kök och har goda avhängningsmöjligheter invid entrédörr.

Allrum
Magnifikt rum med stora fönsterpartier som ger ett imponerande ljusflöde och påtaglig rymd för alla att vistas i. Lummig utsikt över det grönskande kvarteret som ger en rofylld stämning samt angenäm utsikt. Rummets vackra utformning skänker karaktär och plats för generös soffgrupp med tillhörande möblemang samt matplats invid fönsterparti. Gedigna golvytor gör det enkelt att möblera rummet efter smak och behov. Vackert trägolv med snövita väggar och generös takhöjd.

Kök
Välplanerat kök med vita skåpsluckor till dem praktiska ovan och underskåpen som rymmer gott om förvaring samt ordentliga arbetsytor ovan bänkskiva gör köket fulländat när minimalistisk design möter funktion. Stänkskydd i vitt stilrent kakel ovan bänkskiva. Vitvarorna består av kyl och frys, ugn, gashäll, plats att installera diskmaskin, köksfläkt och spotlights i tak gör detta kök komplett. Golv i grå klinker med vitmålade väggar.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med tilltalande materialval som vit/grön kaklade väggar och klinker på golv i vacker kulörsättning. Spegel ovan handfat, WC, dusch och handdukstork.

Övrigt
- Lägenheten har ett tillhörande vindsförråd

Område
Lilla Essingen är perfekt för dig som vill bo centralt men ändå i ett lugnt och välskött område. Här finns grönlummiga strandpromenader, soliga badbryggor och vatten med härlig sjöstadskänsla. På ön finns tre båtklubbar och ett promenadstråk med bryggor som löper längs vattnet. Luxvikens trädäck är en naturlig mötesplats i kvällssolen och i Luxparken kan man slå sig ner och se ut över Riddarfjärden. Lilla Essingen är en liten stad i staden med matbutiker, deli, dessert- och chokladbutik, gym, kvarterskrogar, apotek och frisör. Kommunikationerna är goda med busstrafik dygnet runt. Tvärbanan når du från Stora Essingen och från augusti 2018 utökades även pendlarbåten sina turer till och från ön.
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Kylskåpet 3 är en äkta och välskött förening med väldigt låg belåning/kvm som dessutom äger marken, föreningen disponerar totalt 35 st bostadsrättslägenheter. Föreningen förvärvade fastigheten 1978. Gå gärna in på föreningens fina hemsida för mer info: http://www.luxgatan11.se/ny-medlem.html

TV & Internet:
Bredband, TV och telefoni via Open Universe där ägaren själv väljer vilken hastighet samt kostnad man önskar ha. Ingår alltså ej i avgift.

Gemensamhetslokaler:
På entréplanet finns tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, centrifug samt torkrum. Intill porten finns cykelförråd samt hobbyrum. Föreningen har även en gemensam uteplats med grillmöjligheter.

Renoveringar och förbättringar
Framtida planerat större underhåll? 2025 - Förbättra taket
2019 Målning av takfot
2019 Fuktkontroll i alla badrum
2019 Stamspolning
2017 Målning av fönster
2016 Radonmätning med klart godkänt resultat
2015 Hissrenovering
Stambyte av elsystem från en- till trefas
Fiberdragning till alla lägenheter
Relining av avloppssystem i bottenplattan
2014 Ventilationsprojekt som gav godkänd OVK.
2013 Installation av säkerhetsdörrar.
Installation av fastighetsboxar.
Renovering av trapphus och cykelförråd.
2011 Renovering av tvättstuga.
2007 Renovering av tvättstuga.
2002 Renovering av trapphus.
2000 Installation av fjärrvärme.
1997 Stambyte (vatten och avlopp).
1991 Takrenovering.
1990 Renovering av fasad och balkonger.

Parkering
Boendeparkering sker på gatan.

Övrigt
Inga planer på att höja avgiften i dagsläget enligt styrelsen.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM