ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Ursviks allé 21
Tag nu chansen att förvärva denna underbara nyproduktion belägen på populära Ursviks Allé 21! Bostaden karaktäriseras av öppna, sociala ytor som skapar en luftig känsla och rymd. Stora fönsterpartier skänker rikligt med ljus. Välplanerat och stilistikt perfekt, med vita fräscha kulörer på väggar och vacker ekparkett. Modernt, fullutrustat kök och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Som grädden på moset bjuder bostaden på en underbar balkong i bästa sydvästläge. Bostaden har närhet till Ursviks underbara grönområden med tillgången till öräkneliga aktiviteter. Välkommen att längta hem!
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2800 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
45 kvm
HISS
Ja
BYGGNADSÅR
2016-2018
UTGÅNGSPRIS
2 095 000 kr
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING

Bostaden säljs på ritning!

Hall
Välkomnande entré med goda avhängningsmöjligheter. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

Vardagsrum
En öppen planlösning gör att vardagsrummet känns luftigt och rymligt. Detta skapar den perfekta sociala ytan. Ljusinsläppet från fönster samt balkongdörren ger ett behagligt ljusflöde.

Kök
Välplanerat och stilrent kök med materialval gjorda med omsorg. Vita skåpluckor, bänkskiva av laminat samt ett stänkskydd i modern kakel. Gott om förvaring i över och underskåp. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, ugn och häll. Vitmålade väggar och likt resterande del av bostaden, är köket försett med ekparkett på golvet.

Sovrum
Gott om ljusinsläpp och härlig rymd. Utrymme för säng samt tillhörande möblemang. Även i sovrummet möts du av vitmålade väggar och golv i ekparkett.

Badrum
I anslutning till hallen finner du detta helkaklade moderna badrum med klinkergolv. Utrustat med duschhörna, spegelskåp, WC-stol, tvättställ samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Balkong
En härlig balkong i sydvästläge med plats för önskad möblemang. Här kan man njuta av många soltimmar.

Övrigt
-Till lägenheten tillhör ett förråd

Område
Här finner du Ursviks underbara grönområde som med sin orörda natur skapar en känsla av att vara på landet. Norr om Ursvik ligger Igelbäckens naturreservat som har en omväxlande natur med skog och öppen mark, berg-knallar och sänkor och genom reservatet rinner Igelbäcken. För den som gillar att träning och motion är detta område en dröm med flertal upplysta motionsslingor med olika spårlängder som prepareras till skidspår på vintern samt utegym, mountainbikespår och fotbollssplan. I närheten finns det bra kommunikationer, närhet till service och storstadsliv.
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM