ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT FÖRENING
SUNDBYBERG
Rissneleden 159
Välkommen in i denna trevliga välplanerade tvåa om 47,5 kvm på våning 2 som bjuder på bland annat öppen planlösning, förråd och en rymlig balkong. Ljus och luftig känsla i kök och vardagsrum, som förlängs med utgång till balkong. Stort fokus har lagts på att utnyttja varenda kvadratmeter till fullo. Alla materialval är noga framtagna med omtanke om både dig och miljön. Parkett och ljusa väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet.
TYP
Bostadsrätt
AVGIFT
2747 kr/mån
ANTAL RUM
2 st
VÅNING
2
BOAREA
47.5 kvm
HISS
Ja
INKL. I AVGIFT
Inkl värme, vatten och basutbud TV.
BYGGNADSÅR
2018
UTGÅNGSPRIS
2 395 000 kr
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
DOKUMENT
FÖRENING
Brf Grönkulla är en äkta förening som består totalt av sex hus som smälter samman i två huskroppar längs Rissneleden, i korsningen mot Kavallerivägen. Föreningen avser att genom nybyggnad uppföra två byggnader med 115 bostadsrättslägenheter och en lokal i flerbostadshus samt garage på fastigheten. Husen blir 4–9 våningar höga och i ett av husen byggs dessutom en butikslokal i markplan mot det nya torget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
På baksidorna ansluter husen till en lummig parkmiljö med lekplats för de minsta, gemensamma uteplatser och grönytor. Rum för cyklar och barnvagnar att placera i gatuplan, tillsammans med miljörum med väl utbyggda sorteringsmöjligheter.

TV OCH BREDBAND
TV och bredband (Via Sundbybergs Stadsnät) är gruppanslutet och avgiften är 225kr per lägenhet och månad. Kostnad för eventuell TV utöver basutbud, eventuell fast avgift och samtalsavgifter för telefoni tillkommer och betalas av bostadsrättsinnehavaren direkt till respektive leverantör. Du får valfrihet att själv plocka ihop ett urval av kanaler från antingen Canal Digital eller Viasat.

PARKERING
Fastigheten har totalt 47 garageplatser med en kostnad om ca 1250kr/mån. I garaget finns även 3 garageplatser till bilpool.

EL & VARMVATTEN
Mäts och debiteras efter faktiskt förbrukning

SOPHANTERING
Källsortering i miljörum, beläget i trapphus 3. Utomhus finns det installerat sopsugsystem för hushållssopor.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM