ÖVERSIKT BESKRIVNING BILDER PLANLÖSNING DOKUMENT
STOCKHOLM
Askängsbacken 28
Nu saluförs äntligen detta makalösa och påkostade radhus om fem rum fördelade på hela tre våningar med sjöutsikt och vacker vy över puttrande båtar med grönskande omgivningar. Här erbjuds två grönskande uteplatser, 3 sovrum med möjlighet för 4 st, två badrum, varmgarage utanför källarentrén, egen tvättstuga, källarförråd och helt klart bästa läget i Mariehäll. Flexibla möblerings- och förvaringsmöjligheter samt högkvalitativa materialval som är beständiga över tid. Köket är i toppskick och har full maskinell utrustning som karakteriserar detta ljuvliga hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet samt generösa panoramafönster med låg bröstning skapas ett fint ljusflöde i lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd från fönster i två olika väderstreck. Lägenheten inbjuder till mingel, umgänge och sällskap. Bostadens pärlor, de två generösa och inbjudande uteplatserna blir som två extra rum under årets varmare årstider och bjuder på grönskande träd och den färgsprakande himlen och grillkvällar. Lägenheten har en genomgående hög standard med vacker parkett i ek och ljust målade väggar. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. En fantastisk bostad vid vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader till Pampas Marina, Hornsbergs strand och Karlbergsslott. Med tio minuters gångavstånd når du Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger samt ett mecka av kommunikationer och stort serviceutbud bara runt knuten. Välkommen att längta hem! Besök gärna föreningens fina hemsida: http://www.margretero.se OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!
TYP
Radhus
ANTAL RUM
st
BOAREA
139 kvm
BYGGNADSÅR
2012-2013
UTGÅNGSPRIS
Budgivning
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme och värmepump-frånluft
VISNINGAR
Inga planerade visningar.
Kontakta ansvarig mäklare för visning.
MÄKLARE
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
BESKRIVNING
PLANLÖSNING
FÖRENING
Brf Margretero 1 består av 134 bostadsrätter fördelat på 122 lägenheter och 12 stadsradhus samt 5 lokaler med hyresrätt. Föreningen är äkta och äger marken. Föreningen ligger centralt beläget på gränsen mellan Sundbyberg och Bromma, vilket gör att det mesta man kan tänkas behöva finns i närheten! Till föreningen hör även lokaler i huset längs med Bällstavägen samt ett garage.

Kabel TV & Bredband
Basutbud via Canal-Digital ingår i månadsavgiften. 100 Mbit bredband och fast avgift bredbandstelefoni ingår i månadsavgiften. Leverantör: Ownit.

Bilplats
137 st garageplatser finns, går att hyra för ca 1.000 kr/månad, 250 kr/mån för MC. Finns även platser med laddstolpar. Garaget genomgick en renovering under 2017 som bekostade av Einar Matsson. Ingen kötid i dagsläget.

Gemensamma utrymmen
Det finns källarförråd, en trevlig innergård och tvättstuga. Gården består av gräsytor, planetringar och grusgångar samt innehåller en lekplats och tre små gårdar för förskolan.

Genomförda renoveringar:
Garage 2017

Kommande/Gjorda renoveringar
Föreningen planerar inga kommande renoveringar

Övrigt
- Varmvatten debiteras separat efter faktisk förbrukning.
- Föreningen planerar inga avgiftsförändringar för tillfället.
- Mer info finns på föreningens hemsida: http://www.margretero.se
- Föreningen accepterar delat ägandeskap av bostadsrätten med minsta ägarandel 10 %.
- Styrelsen har fattat ett praxisbeslut om att inte godkänna juridiska personer i föreningen trots att nuvarande stadgar tillåter det.

KONTAKT

Rätt mäklare för jobbet

Alla bostäder är olika. Varje försäljning är unik. Därför är vi noggranna med att alltid skräddarsy våra samarbeten så att du får kontakt med rätt mäklare för just din bostad. Vi jobbar som ett team och ser till att använda alla våra erfarenheter, idéer och strategier för att hjälpa dig på bästa sätt. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi tillsammans kan börja arbetet för en riktigt lyckad försäljning.


VÅRT TEAM

När du anlitar oss på Bronze får du inte bara en mäklare. Du får ett helt team av erfarna medarbetare som samarbetar för att uppnå bästa möjliga resultat, vid varje enskilt uppdrag. Vi har spetskompetenser inom varje område och eftersom vi är övertygade om att vi är starkast tillsammans, kan vi även hjälpa dig på bästa sätt som ett team.

Reg. Fastighetsmäklare
Ramin Jahangiri
Reg Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Reg. Fastighetsmäklare
Caroline Hanell
Koordinator
Marianna Maatouk
Reg Fastighetsmäklare
Gabriel Youhanoun
Reg. Fastighetsmäklare
Christian Karatas
Gustav Enhörning
Erik Wikingskiöld


OM BRONZE

Vi är inte som andra mäklare. Vår vision är att erbjuda ett samarbete där vi kan bidra med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring. Att med ett nytänkande och kreativt arbetssätt alltid leverera kvalitet utöver det vanliga. Att kunna erbjuda dig de bästa mäklarna i branschen, för just din bostad. Vi lämnar aldrig något åt slumpen utan skapar istället det bästa möjliga utgångsläget för en lyckad försäljning.

- Går du i köptankar? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem.

Oavsett om du letar en våning mitt i stan, en familjelägenhet nära grönområden eller en nyrenoverad pärla till dig själv, vet vi precis hur det går till. För oss är nämligen dina önskemål det allra viktigaste. Först när du känner att du kan rekommendera oss till andra, har vi lyckats med vår uppgift. Och därför arbetar vi med din bostad tills du är 100 % nöjd, på alla parametrar. Vi skapar våra egna förutsättningar för att uppnå framgång – låt oss hjälpa dig med din framtid.

KÖP & SÄLJ

Dags att sälja och investera i nytt boende?

Eller är du bara lite nyfiken på vad din bostad är värd? Vi har koll på marknaden i hela Stockholm och kan alltid erbjuda dig en noggrann värdering. Om du funderar på att sälja med oss kan vi snabbt ta fram en tydlig plan på hur vi skapar de bästa förutsättningarna för just ditt hem. Vi arbetar med både stora och små projekt och ser fram emot att höra mer om dina tankar och önskemål.

SÄLJA

BOSTÄDER

En lägenhet är så mycket mer än bara väggar, tak och golv. Ett hus är inte bara några rum med en snygg fasad. Vi förmedlar bostäder, men egentligen gör vi något helt annat. Vi hjälper människor att hitta hem. Alla byggnader har en historia, oavsett om det gäller en nyproduktion, en sekelskifteslägenhet eller ett charmigt, gammalt slott. Vi tar vara på känslan och karaktären hos varje bostad, förmedlar budskapet och hittar rätt ägare för varje hem.

INNERSTAN

SOLNA & SUNDBYBERG

ÖVRIGA STOCKHOLM